Namų Biuro Daugiafunkcinis Įkrovimo Oro Kokybei Stebėti Matavimo Įrankis KD2.5 KD10 CO2 JOMS Detektorius Formaldehido Bandymai

€35.27

-20%

€44.09

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Rudenį Džinsinio Striukė, oro kokybės wifi, co2 jutiklis, detektorius oro kokybės co2, oro kokybei stebėti kd2.5 detektorius, anglies variklis, ze601kl, multi įrankis, oro kokybės stebėti, akvariumą co2.

Savybės:

KELI APTIKTI DUJOS: vidaus Patalpų oro kokybei stebėti pastatytas elektrocheminius jutiklius, kad gali tiksliai nustatyti oro Anglies Dioksido(CO2), Formaldehido(HCHO), Lakiųjų Organinių Junginių(TVOC), Dalelės dalelės(KD2.5/KD10).Tie rodmenys įtraukti aptikimo tolueno, kenksmingų cheminių medžiagų ir teršalų į orą, pavyzdžiui, anglies dioksido, anglies monoksido,dūmų,rūko,dulkių,alkoholio,klijų,dažų,rašalo ir kiti.

NAUJAS DIZAINAS - Unikalus pelėsių ir dizainas su LCD Spalvotas Ekranas, Skaitmeninis Ekranas; ji gali pasiūlyti vidutinė vertė kiekvienai dujų, nes ilgalaikis stebėjimas, realaus laiko duomenis, egzistuoja nestabilumo.

NEŠIOJAMIEJI:Dydis apie 148 x 70 x 30mm.Tai lengva atlikti pažangi oro kokybei stebėti, kad galite padėti mums aptikti dujų, oro tarša, namų apyvokos, virtuvės, miegamojo, biuro, mokyklos, automobilis, viešbutis, kelionės, kempingas, šalis, ir t. t...ypač, į kurias buvo kūdikių,vaikų ir nėščia moteris.Pastatytas su 1000 vyras įkraunamą bateriją ir supakuotas su vienu USB laidu telefonui veikiant laukimo laikas gali trukti 4-6 valandas.

LENGVA OPEARATION :Šis oro monitorius yra lengva valdyti su tiesiog paspausdami funkcinį mygtuką, lengvai skaitomas numerius ir paramos žadintuvo garsą leis jums žinoti, jei jūsų oro, yra nesaugi, ir jums reikia imtis tam tikrų veiksmų.

PRANEŠIMAS:Tai rekomenduoju uždaryti duris ir langą, kai bandymų patalpų; Tai reikia apie 60 minučių bandymų formaldehido TVOC CO2 (Jis yra tik reikia aplink 3-15 minučių bandymų, Spintelių, stalčių ir tt mažose patalpose.).

Specifikacija

Medžiaga: ABS, elektra

Spalva: Balta

Dydis(L x W x H): apie 148 x 70 x 30mm

Vaizdo režimas: LCD spalvotas ekranas

Start-up pašildymas :120 sekundžių (tik: a TVOc co2 jutiklis)

Įkrovimo laikas: apie 4 val.

Produkto modelis: jsm-131

Klaidų lygis :3%-30%

Darbinė įtampa :5V

Baterija: 1000 mah įkrovimo baterija(built-in)

Budėjimo laikas: apie 240-360 minutes

Pakuotė:

1pc x oro kokybei stebėti

1pc x USB kabelis

1pc x vartotojo vadovas

Skelbimas:

Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Prašome leisti 0.5-2cm skirtumai dėl rankinis matavimas.

ATSILIEPIMAI

1. Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą 5 žvaigždės .Ir 5 žvaigždutes už išsamų reitingų jūsų užsakymą.Mes, žinoma, suteiks jūsų teigiamus atsiliepimus.

2. Jei jūs neturite patenkinti mūsų porducts, pls susisiekti su mumis prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes garantuojame, mes 100% slove jokių problemų už jus.

PRISTATYMAS 1. Paruošimo Laikas: mums reikia 3-7 darbo dienas parengti užsakymą, Ignoruojant kiek dienų perdirbimo lieka. 2. Nėra limitied Užsakymą/Vertė mūsų parduotuvėje.Mes siūlome nemokamas pristatymas visame pasaulyje dėl kiekis, bet ir bet kurio vertė-3. APO/FPO/DAP Laivybos atsiprašome, kad P. O. Dėžės ir karinės adresai (GOA, FPO) negali būti pristatytas.

REFOUND & KEISTIS

Mes turime KU komandos išbandyti jūsų užsakyti gaminiai yra veikti netinkamai, kol jie yra supakuoti ir išsiųsti.Tačiau jums reikia patvirtinti, kad jūsų suknelė dydis atidžiai prieš perkant (dydis rezultatai bus matyti po kiekvienu prekės).Dė: mes negalime sutikti keistis arba atšaukimas po jūsų užsakymas buvo vežamos.Toliau pateikta informacija yra reikalaujama, kai jūs atspindėti problemą: ----Užsakymo numerį ----vaizdo/vaizdo įrašo defektais, karoliukai.

Jei turite bet kokių klausimų apie grąžinimo politiką, prašome nedvejodami kreipkitės į mus!

MŪSŲ GARANTIJA, Jei nesate 100% patenkintas kokybės, jūsų pirkimo, galite grąžinti arba pakeisti savo daiktus per 30 dienų nuo pristatytas dienos.Prašymą: 1. Duomenys, gauti per 30 dienų nuo pristatytas dienos. 2. Duomenys, gauti nenaudota, nesugadinta ir originalioje pakuotėje. 3. Grįžti laivybos mokestis buvo apmoka pirkėjas.

Yra Protingas Prietaisas No
Dujų Tipas Formaldehido
Modelio Numeris JSM 131SE
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Dažų & Dekoravimo
Kilmės KN(Kilmės)
Su LCD Ekranu Ar Ne Taip
Sertifikavimo NĖRA
Prekės Pavadinimas Woopower

Panašūs produktai