MUMUZI gėlių raukiniai seksualus camis atgal nėrinių tvarstis berankovė liemenė slim trumpas projekto apkarpyti viršūnes vasaros

€10.47

-10%

€11.64

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: šortai marškinėliai 1 metai, md šuo nike džemperis, rožinė pe maišelis ziplock, augalų lempos led 12 v, tinginys drabužius juoda, silikoninė guma gtr, garbės 7a 545 jutiklis, sekso parduotuvė mažos lėlės, lizdas zte axon7 pilka.

Dydis:Vienas Dydis

Medžiaga:medvilnė ir polyster

Stilius:moteriški laisvalaikio streetwear

Kinijos Dydžio Peties(cm) liemuo(cm) Krūtinė (cm) Ilgis (cm) Rankovės(cm) Vienas Dydis - - 84 39 - M - - - - - L - - - - - XL - - - - - 2XL - - - - - 3XL - - - - - 4XL - - - - - Prašome leisti 1-3cm įvairių klaida:

Apie mokėjimo informacijos, prašome aplankyti šį puslapį: http://help.www.adeira.lt/pay_order.html Mes priimame Kredito Kortelės, Realaus Laiko, banko pavedimu, Banko pavedimu, Western Union " ir "MoneyGram".

Jei norite pridėti elementą į savo krepšelį, parsiųs ir eiti į priekį su mokėjimo.

1) Nurodymai, apdoroti laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

2)Po to, kai mes gavome savo mokėjimus, mes laivas, kurį kinija paštu, ir duoti jums sekimo numerį(procesas trunka apie pusę vieną dieną arba vieną dieną.

3) laivybos laikas yra apie 20-30 dienų HK Post Oro Paštu arba Singpore Paštu,25-40 dienų Kinijos oro uosto paštu.

4), Jei jūsų vieta priklauso nuotolinio vieta DHL, kuri yra po DHL taisyklių , mes ima daugiau apie 40USD nuotolinio mokestis.

5), Mes stengiamės, kad prekė atvyksta laiku.Kaip kurjeris, oro ir vietos papročius, gal kartais jums bus atidėtas.Jūsų supratimas bus labai dėkingi.

6) Jeigu jūs negalite gauti paketą dėl politiką savo šalyje, mes negali būti prarastas.Tikimės, kad jūs galite suprasti.

1) Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2) Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3) Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.adeira.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

1) Pirkėjo išankstinio patvirtinimo, bus labai dėkingi gavęs elementus.

2) Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo vystymosi, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.Ji bus tik jums 1 minutę,bet tai 1 minutę turi labai gyvybiškai svarbią reikšmę mums.

3) Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas.Dėkojame už jūsų supratimą!

Mūsų darbo laikas : Am 9:00-pm-6:00

Kartais, jei niekas atsakymų internete laiku, nesijaudinkite.Prašome palikti mums pranešimą arba rašykite žemyn jūsų poreikius, mes susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau.

Viršūnės Tipas Camis
Stilius Streetwear
Modelio Tipas Kietas
Drabužių Ilgis Trumpas
Elemento Tipas topai
Apdaila Ruffles
Audinio Tipas Šifono
Medžiaga Poliesteris
Lytis MOTERIS
Modelio Numeris seksualus viršūnės

Panašūs produktai