250 vnt/dėžutėje Paprasto Aukso Popieriaus Šiaudų Urmu Metalo Aukso Folija Kalėdų, Vestuvių, Gimtadienio Geriamojo Restoranas Sulčių

€15.97

-20%

€19.97

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: helovinas popieriaus, šiaudų vestuvių, šalinimo šiaudų, popieriaus šiaudų, kreivė pin, nėrinių juosta, rožinė šiaudų, tortas topper unicornio, dovanų vyrų, aukso šiaudų.

Atkreipkite Dėmesį : 3-5 dienas, Greitas Pristatymas užsakymams virš $100 pagrindinės Produkto Savybės

· Maisto Saugus ir FDA Patvirtintas, Earth Friendly & 100% Biologiškai skaidus, Popieriaus, šiaudelių ilgis-19.7 cm/ 7.76 colių skersmens yra 0,6 cm/ 0.24 colių, gali būti taikomas daugelyje konteineriai, pavyzdžiui, butelių, skardinių ir stiklainius.

· Storiausias, Stipriausia, Labiausiai Tvirtos, Jie bus paskutinis per storiausią apie kokteilius ir kokteilius ir šalčiausias ledo kavos.

· Puikiai tinka Vestuvių, Gimtadienio, Kūdikio Dušas, Nuotakos Dušas, Kalėdų, Atostogų ar Bet kuri Šalis arba Įvykis, Puikus Mason Stiklainius arba Naudoti kaip Torto Pop Lazdos ir Saldainis Lazdos.Ji taip pat gali būti taikomas menų ir amatų.

· Pagaminti iš biologiškai aplinkai draugiškų medžiagų ir maisto saugūs dažai,patvarus ir tvirtas popierius geriamojo šiaudelius, kad trukti ilgai, netoksiškas ir bekvapį, bus ne padaryti žalos jūsų sveikatai.

· Visi iš popieriaus, šiaudelių ateina su PINIGŲ grąžinimo GARANTIJA.Jei nesate 100% patenkintas, mes suteikiame jums 100% savo pinigų atgal, jokių klausimų.Absoliučiai jokio vargo ir be jokios rizikos jūsų pusės.Atsiliepimai

1. Mes esame priklausomi nuo mūsų alibaba reputaciją ir klientų pasitenkinimą, kad pavyks, Todėl jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų, prašome palikti teigiamą atsiliepimą į mus, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

2. Prašome leiskite mums žinoti, jei turite kokių nors klausimų, prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Darysime tai, ką galime, kad išspręsti jūsų problemą.Susisiekite Su Mumis

Mūsų klientų aptarnavimo yra 7*24 valandų internete.

Bet kokį klausimą ar problemą, prašome nedvejodami susisiekite su mumis

Mes, kad kas bando atsakyti į jūsų pašto kuo greičiau.Geriausiai Parduodamų Daiktų

Prekės Pavadinimas KPS
Vienkartiniai Indai Tipas Vienkartiniai Šiaudelius
modelis Paprastas
Specifikacija 0.7-0.9M
spalva Auksas
Pakuotė 250pcs/dėžutės, popieriaus dėžutėje
Medžiaga Maisto Kokybės Biologiškai Popieriaus
Funkcija Biologiškai, Eco-Friendly
Proga Motinos Diena
Dydis (Length
Sertifikavimo MPT
Modelio Numeris letgoldfoil250
Svoris 1g per pcs

Panašūs produktai