20L Tactical Assault Pack Molle Maišelį Karinės Diržas Kuprinė atspari Vandeniui EDC Kuprinė Lauko Kempingas Sporto Alpinistinės Krepšiai

€16.63

-30%

€23.76

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: didelis molle kuprinė, kuprinė taktika, kuprinė moll, kuiu medžioklės laimikiai, taktinis molle hidratacijos, 50l kuprinė, krepšys edc, armijos backpak, sportas viršų, edc įrankis.

20L Tactical Assault Pack Molle Maišelį Karinės Diržas Kuprinė atspari Vandeniui EDC Kuprinė Lauko Kempingas Sporto Alpinistinės Krepšiai

Savybės:

1. Pagaminta tvirtos 600D nailono medžiagos, vidaus paviršius yra pagaminti iš drėgmei atsparios medžiagos.

2. Jis turi reguliuojamas Y formos krovinio suspaudimo dirželiu priekyje išlaikyti savo apkrova stora geriau subalansuoti.

3. Kilpos Krepšys gali būti naudojamas kaip Knygos Krepšys mokyklos, taip pat gali būti naudojama kaip įvairios Maišelį už ginklo, šaudmenų, klausos apsaugos, ir t.t.

4. Su MOLLE diržas sistema, skirta naudoti kartu su kita įranga, jūs galite įkelti tactical dėklas, vandens butelį, maišelį, žibintuvėlis dėklo, priedų rinkiniai ir kiti molle įrankių.

5. Puikus saugyklų: 1 pagrindinis skyrius, 2 apatinės priekinės daiktadėžės, 1 viršutinė priekinė kamera, 1 kamšalu kišenėje, 1 kortelės kišenėje ir 5 vidaus multi-slot admin skyrių.

6. Puikiai tinka vykdyti savo mažųjų tablet, eReader, kaip ir jūsų piniginę, raktus, akinius nuo saulės bei kitus dalykus.

7. Kuprinė turi reguliuojamas ir patogus diržas per petį, ir taip pat turi du mažesnius dirželiai, siekiant padėti sumažinti linguoti į krepšį judant, o taip pat galėtų greitai pakeisti pusėje diržas nešioti dirželis pritvirtinti lengvai dešinėje arba kairėje atlikti.

Techniniai duomenys:

[Medžiaga]: 600D Nailono

[Pajėgumų]: 7.9"(L) x 6,3"(W) x 12.6"(H)

[Viršutinės kišenės dydžio]: 7.9"(L) x 1,6"(W) x 4.3"(H)

[Mažesnės kišenės dydžio]: 7.9"(L) x 1,6"(W) x 7.1"(H)

[Pagrindinis skyrius size]: 7.9"(L) x 4,7"(W) x 12.6"(H)

Pakuotė:

1*Kuprinė Pasiruošimo laikas: paprastai, mes atsiųsime kad jums per 3days.

Specialios pirkinių festivalis, mums reikia 5-7 darbo dienas paruošti jūsų užsakymą, nes mūsų daug užsakymų, aš tikiuosi, jūs galite suprasti.

Pristatymo laikas: kitoje šalyje, turi skirtingas pristatymo laiką ir įvairių shiping mokestį, jūs galite patikrinti, ar sutartą Laiką, kai jūs pasirenkate pristatymo būdą už užsakymą. (PS:Laisvosios ekonominės klasės palankios gabenimo mokesčio, tačiau nėra informacijos).

M ake tikri, kad jums pateikti teisingą pristatymo adresą ir telefono numerį.Visi daiktai turės būti vežamos tik pristatymo adresą, kurį jūs nurodėte. 1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir mes ne issure galite grąžinti arba pakeisti prekę, išimčių nėra.Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje ir turėsite pateikti mums laivybos sekimo numerį ir konkrečias priežastis grįžti.

3. Mes suteiksime jums visą kompensaciją gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždės, įskaitant savo aprašymą, bendravimo ir pristatymo greičiu, pirkėjas comshow, mes jums $ 2 ar dovana jūsų kitą užsakymą.mes taip pat malonu, jei jūs galite pasidalinti savo straipsniuose STS eFacebook, duok savo nuotrauką mums, mes suteikti jums $ 2 ar dovana, taip pat.

Jei turite kokių nors problemų su mūsų produktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis pirmą, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą.mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Kilmės KN(Kilmės)
Stilius Sportas
Elemento Tipas Medžioklės Kuprinė,pečių maišą
Naudoti Dviračiais,Kempingas,Žygiai,Lauko Veikla
Medžiagos Sudėtis 600D
Medžiaga Drobė
Svoris 715g
Dydis 20cm(L)*16cm(T)*32cm(H)
Lytis vyrai moterys
Prekės Pavadinimas Medžioklės Laimikiai
Tipo sportas Medžioklė

Panašūs produktai