CHIPAL 10vnt SATA 3.0 2nd HDD Caddy 9.5 mm, 2.5" 7mm 9mm Kietasis Diskas SSD Atveju, Macbook, Pro, Air 13" 15" 17" SuperDrive " Optibay

€19.13

-13%

€21.99

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kamėja aukso, hdd enclosur, mac book air 13 atvejų etui, byla hdd, hp nešiojamas kompiuteris sata kietojo disko adapteris, 1 tb ssd, "macbook air" atveju žemė, byla hd sata, flex hdd, m2 sata į usb.

CHIPAL 10vnt SATA 3.0 2nd HDD Caddy 9.5 mm, 2.5" 7mm 9mm Kietasis Diskas SSD Atveju, Macbook, Pro, Air 13" 15" 17" SuperDrive " Optibay

Trumpas Įvadas: 1. Visiškai naujas ir aukštos kokybės; 2. Storis šis adapteris yra 9,5 mm. 3. Vidinis Sąsaja: SATA (2,5" SATA HDD/SSD).Išorinė Sąsaja: SATA. 5. 2 Kietajame Diske Caddy / Adapteris suteiks jums naujų didžiausias duomenų saugojimo lankstumą, Su antra HDD jūsų Nešiojamas, 6. Galite greitis, atsarginės svarbių programų ir svarbūs duomenys (Tiesiog ištrinti savo SuperDrive ir įdėti Caddy (su pridėtinės kietajame diske) į savo vietą.

Pagrindinės Funkcijos: 1. "Plug & Play 2. Greitas ir Patikimas ryšys, tik kaip pagrindinis HDD. 3. Visiškai integruoti į Nešiojamą kompiuterį, jokių kabelių / MPV / programinės įrangos tvarkyklės reikia. 4. Dual boot, Parama, diegimo 2-os Operacine Sistema, 2 HDD ir paleisti atrankos. 5. Ten vėl 4 varžtus ins ide į caddy, labiau stabili HDD/SSD montavimas; 6. Priimti SATA III chipset, sup port SATA I & SATA II, ir SATA III; 7. Tinka fo r 2.5" 7mm / 9mm SSD/HDD. 8. Suderinamas su MacBook (Pro/Air) 13" 15" 17" Unibody, kurie yra 9,5 mm storio SuperDrive " su SATA sąsaja.Paketų Sąrašo: 10 x 9,5 mm HDD Caddy 10 x Varžtas Vairuotojas 40 x Varžtas

1. Mes priimame sąlyginio Deponavimo.Galite Mokėti per Alipay, Viza, "MasterCard", "Western Union", Qiwi ir banko pavedimo dėl www.adeira.lt.

2. Prašome sumokėti kuo posible taip, kad jūs galite gauti elementą anksčiau.

3. Prašome susisiekti su mumis, jei turite kitų klausimų apie mokėjimo!

4. Pastaba: visi importo tarifas, kai prekė yra pirkėjo atsakomybė, nėra įtrauktos į pardavimo kainą arba laivybos mokesčius. 1. Laivybos visame pasaulyje, išskyrus keletą šalių ir APO/FPO.

2. Visi užsakymai bus greitai tvarkomi, ir dauguma užsakymai gali būti siunčiami iš 5 dienas po apmokėjimo patvirtino.

3. Dėl stockout ir švenčių dienomis, kai kuriuos užsakymus gali tekti kelias dienas būti išvežti, nei paprastai.Būkite kantrūs!

4. Mes tik laivas elementą prie patvirtino, kad adresus, todėl prašome įsitikinkite, kad jūsų užsakymas adresas atitinka savo pristatymo adresą.

5. Neprivaloma siuntimo būdai: Kinija Paštu, Oro Paštu, HongKong Post Oro Paštu, ePacke, EMS, DHL, "Fedex", UPS ir kt.

5. Visų sklypų pagal 2kg yra nemokamas pristatymas Kinija Po Oro Paštu.Prašome pasirinkti kitų laivybos būdais, jei jums reikia elementą skubiai!

6. Jūs galite sekti sklypas su sekimo numeriu svetainė: 17track.net/en/result/post.shtml? 1. Jūs galite susisiekti su mumis ir tada siųsti elementą atgal į mus per 7 dienas nuo prekės yra pristatytos.Jei prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienas, mes apsvarstyti

ji naudojama, ir nebus jums pasiūlyti grąžinti pinigus ar Pakeisti.

2. Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje.Beje, jūs privalote pateikti mums laivybos sekimo numerį bei konkrečių grąžinimo priežastis.

3. Mes jums siūlome grąžinti ar išsiųsti jums pakeitimo pagal tikrą būklę ir jūsų bus po to, kai jūs grįžti elementą.

4. Mes padengti visas siuntimo mokesčius, jei produktas yra pažeistas, ar ne, kaip aprašyta ant gaminio puslapį nuorodą. 1. Mūsų tikslas yra užtikrinti, kad visi pirkėjai yra patenkinti mūsų produktų ir paslaugų.

2. Mes nuoširdžiai tikimės, kad jūs galite palikti mums puikus 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų, jei jums patinka straipsnis.

3. Prašome susisiekti su mumis prieš atidarydami disbute arba palikite mums neigiamų atsiliepimų, ir tada, mes jums geriausias sprendimas.

1. Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje!Prašome nedvejodami kreipkitės į mus TradeManager arba E-mail, jei turite klausimų apie mūsų produktus ir paslaugas!

2. Jūsų laiškus bus atsakyta, dabar ir laiškus bus atsakyta per 2 darbo dienas.Prašome siųsti pranešimus arba elektroninius laiškus, jei jums nereikia gauti mūsų atsakymo!

3. Mūsų darbo laikas: 9:00-18:00 (GMT+8), pirmadienio iki šeštadienio.

Išorinės Sąsajos esata
Dydis 2.5"
Vidinė Sąsaja SATA
Produktų Statusas Sandėlyje
Išorinė Jungtis SATA
spalva juoda
Bylos Medžiaga Plastikiniai
Pakuotė No
Kištuko Tipas ES Plug
Tipas Antra HDD Caddy " MacBook
Remti Kietojo Disko Talpa 7mm / 9mm / 9.5 mm
Modelio Numeris JL281-Juoda
Suderinamas "Apple Optinis Bay
Prekės Pavadinimas CHIPAL

Panašūs produktai