Nauji Batai Pleištai Baltas Juodas, Suapvalinti Tne Pleišto Batai Platformos Batai Moterims, Nėrinių Iki Rudens Aukštakulniai Bateliai Karšto Pardavimo

€27.65

-24%

€36.86

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: batai, kailiniai moterims, batai, platforma batų, raudona w batai, kovoti su boot platforma, neo pleišto, audinys batai pleištai., matavimo pleištai, karšto batų kalno, aukštos platformos, juoda goth platformos batai.

Dėmesio: Mes esame Azijos dydis,prašome, pažiūrėkite, stalo atidžiai prieš jus pirkti!

Prašome pasirinkti dydį pagal jūsų pėdų ilgio,Ne vidpadžio ilgis!

(priemonė rankomis,gali 1-2 cm paklaida)

1. Paruošimo Laikas: sandėlyje elementus:mums reikia 1-2 darbo dienas parengti užsakymą,sandelyje elementus reikia 3-7 darbo dienas. 2. Mes gamyklos, su geriausia kaina, aukštos kokybės ir greitai gaminti.Nuleisti ir Didmeninės yra priimtina, Jei jūsų užsakymas nėra didelis, prašome susisiekti su mumis apskaičiuoti kainą, mes siūlome express pristatymas. 3.Mes tik laivas patvirtino, kad adresas.TURI MEATCH pristatymo adresą,telefono numerį,pašto kodą.Rusijos Draugai,Ukrainos ir Brazilijos Draugai:Prašome palikite savo vardą, pavardę(pirmoji,vidurio ir pavardė) ir teisingą adresą( Butas Nr. Gatvė, Miestas, Regionas ir šalis)už užsakymą siunta adresą, įsitikinkite, sklypas gali būti deliveried sėkmingai laiku.Ačiū. 4.Mes paprastai derinamas užsakymus ir iš laivo kartu,prašome susisiekti su mumis prieš turite specialių reikalavimų. 5.Jei jūs ne gauti jūsų sklype per nurodytą laiką,prašome susisiekti su mumis bet kuriuo metu,mes stengiamės išspręsti jums anksčiau.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas. 6.Inportant muitai,mokesčiai ir rinkliavos, nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Reikia pirkėjams mokėti,prašom patikrinti su savo vietos office užsakymą.Jei turite klausimų,prašome jaustis freeto susisiekite su mumis, kol mes išsiųsti prekes. 7.Jei sklypas yra grąžintas į mus dėl pristatymo nepavyko,pirkėjas yra atsakingas už laivybos mokesčiai.

Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Prekės Pavadinimas VOGELLIA
Kojų Formos apvali Galvutė
Modelio Tipas Kratinys
Batviršio Medžiaga PU
Padas Medžiaga Guma
Vidpadžio Medžiaga Audinys
Įkrovos Tipas Pagrindinis
Mados Elementas Platformos
Modelio Numeris SE19009
Su Platformomis Taip
Platformos Aukštis 3-5cm
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
is_handmade Taip
Elemento Tipas Batai
Kulno Tipas Pleištai
Cilindro aukštis trumpas vamzdis
Pamušalas NĖRA
Uždaryti Tipas Nėriniai-Up
Įkrovos Aukštis KULKŠNIES
Sezonas Pavasario/Rudens
Vamzdis Apvalaus 25cm
Vamzdžio aukštis 13cm
Veleno Medžiaga PU
Kulno Aukštis 12,5 cm

Panašūs produktai