10vnt/daug 8cm medienos krevečių masalas sprogimo 7.4 šviesos g false krevečių Jaukas, masalas suvilioti kalmarai modeliavimas masalas krevečių

€12.85

-4%

€13.52

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: nerijos žvejybos masalas, floatting žvejybos masalas, voodoo krevečių žvejybos masalas, seasky žvejybos masalas, flk žvejybos masalas, roko žvejybos masalas, kaspinuočių žvejybos masalas, kreko žvejybos masalas, antis žvejybos masalas, lumin žvejybos masalas.

Kalmarų žvejybos sezonas!!!Klasikinis 2 medienos krevečių pakuotėje didmeninės kainos

8cm medienos krevečių masalas sprogimo 7.4 šviesos g false krevetes, masalas, jaukas, masalas suvilioti kalmarai modeliavimas masalas krevečių

Spalvos: 4 spalvų (Spalva)

Medienos krevečių dydis: 2#

Ilgis /Ilgis:8CM

Svorio vieną /Svoris:7.4 G

Dėžutės svoris /Svoris:11G

Gaminio medžiaga: plastikas ((medžiagą), Plastiko )

Akys (akis):3D akys

Dažai: PS sunku žali dažai dažai

Pakavimas: speciali pakavimo sandariklio dėžutės viename (dėžutės Įpakavimas:plastikinis)

Medienos krevetes, kalmarai oficialus pavadinimas yra EGI mediena masalu.Jis naudoja kalmaras mitybos įpročiai, fake, fake masalas krevetės imitacija jūros krevetės, žuvų plaukimo modelius ir pritraukti kalmarai aktyviai siekti, kad būtų pasiekti pasiekia tikslą, žvejyba.Medinių žvejybos masalas yra paprastas, įdomus ir įdomi, verta pabandyti.

MI052 15.5 CM-16.3 G-2# ir mino prasideda kablys, nardymas

SJ002 #2.512 G-10.5 CM

MI041 9.5 CM-8.5 G-6# Rekomenduojama platforma

Kalmarų žvejybos sezonas!!!!

2-ojo, 7 spalvų šviesos medienos krevečių

SJ003 medienos krevečių 8CM-7.4 G Pakuotėje

LB018 10 sukelti žuvų masalas kablys plokštė 5.7 CM-10.9 G-8#

MI048 7 spalvų mino prasideda 4CM-16.2 G-4# kablys, nardymas

MI055 5 spalvos aliuminio kalba valdybos mino prasideda 2,5 CM-12.8 G-4# kablys

Kalmaras grimzlė puikų sezoną.Kalmarai, sepijos, kalmarai Kinijos pakrančių visur!Jūra, lenkas, kelių medienos krevečių, nustatyti vietą banga turės gerą derlių.Paprastai žolės ir apačioje akmens nevėjuotos Shuiqing Bay buveinių Poilsio.A krevečių su pole žemyn, įveikti...Staiga nuskendo.Po rašalo...krepšys patinka...Kaip atgal....

Savybės šio produkto: mediniai žvejybos masalas

Yra "drag", "šuolis žvejyba", "word " žvejyba" ir t.t.Kaip jūs iš tikrųjų manipuliuoti meškere, pritraukti galvakojų moliuskų gyvūnų, ir niekada pranešė, medžiai.Taigi, yra daug pratimų, apie tai, kaip mesti žvejybos halleluyah minnow turi daug panašių veikimo būdas.

Žinoma, ten taip pat yra pagrindinės veiksmų ", paprastai žinomas kaip" šokinėja žuvys "ir" traukos " > pirma su paprasta nuotraukas į savo vaizduotę, tada žodžiai ir mes kartu studijuoti.

Dėl dviejų žemėlapyje gali žinoti, ir tęsiasi iki viršutinis ir vidurinis vandenyse, žinoma, situacija yra tinkamiausias pakeisti.

Tačiau du paveikslėlyje, taip pat gali būti sakė, kad pagrindinis masalas.Turi daug pro ar gyvūnų tropinių žuvų galvos, pėdų klasės žaidėjas, jos išskyrus iš purtyti metodu ištirti, išbandyti, bet taip pat padaryti daug pakeitimų, siekiant pritraukti galvos, kad atitiktų gyvūnų naudai.

Pagal antrąją skaičius yra Japonų bendros kėlimo kolona tantalize taip, žinoma, gali sujungti juos į erzinti skirtingais būdais ", pvz.: 90 laipsnių kampu galima suskirstyti į 3 segmentus kėlimo kolona ar yra jaunų polių + 2 Yang polių...".

Taip pat fuck lazdele modelis yra greitai, trumpas TiC pole "polių stovintis ant" 5 ~ 6 kartus, stiebą žemyn, tegul medienos jaukus, kriauklė.Ypač kareivis kovoti, standus linguoti masalą ir metodą, ekskursijos žvejybos leis galvakojai nuobodulio ir spręsti paspaudę medienos jaukus, net paspaudę masalas veiksmų ir jausmas, bet tai nėra kablys aktyvumas mažas.Taigi, šioje situacijoje, be to, pakeisti spalva ir dydis medžiai, plaukimo, yra pakeisti, kaip aplink masalą.Kaip koks būdas, turi pagal faktinę padėtį kiekvienoje pabandyti padaryti.

Pagrindinis yra: suteikti jiems laikas ir atstumas grumtis.Kitaip tariant, nesvarbu, kiek medžių būti manipuliuojama, laiką ir atstumą iki nuskendo medžių.Nes galvakojų moliuskų gyvūnų yra masalas kriaukle patraukti masalas medienos.Žinoma, tai yra bendra teorija,,,,, yra ir kitų sąlygų, jie bus imtis masalas, ir tada pridėti laikas.

Manau, kad protingų žmonių būtų rasti protingas žvejybos.

Medinių žvejybos masalas bendra įranga

Dauguma specialių lazdele 2 metrų iki 3 metrų minkštas lazdele

Rato paprastai naudojamas likvidavimo tipo 2000 m. aplinkui

Žvejybos grupės 0.6~1.5, PE linijos, 1.5~3 liniją su anglies pluošto nailono arba vielos prieš laidą, smeigėmis, medienos krevečių

Supaprastintas medžių guolių švino, kad jis daugiau sklandžiai vandens, privalumas mesti atstumas;

Medinės konstrukcijos krevetes įstaiga, greitai gali kriauklė, veiksmingas ataka giliai kalmarai, yra įrankis tipišką greitai deformacijų, greitis mažėja standartas: apie 2.2 - 2.7 sekundes /m;

Medžiai naudojami Japonijos importo audinys, tekstūra, ryškių spalvų, ir atšvaitais;

Naudojant dvigubą skėtis kablys, daugiau patvarus, gražus;

Krevetes, uodegos šviesos spalva, gali geriau pritraukti kalmarai.

Patarimai pirkėjams

1, pirkėjas, prieš paimtas prekes, prašome susisiekti su manimi patvirtinti, ar prekių, jei trūkumo atidėti savo laiku, bet paprastai turi krovinį.Kaip dabartinio produktai gali būti gabenami per 1 dienas po apmokėjimo pirkėjai, parduotuvės; bet neišvengiamai bus ypatingų priežasčių, tokių kaip vėlavimas pristatymo praneša klientui.

2, Kuandaofahuo, negali priimti prekes po pirmos pastraipos!Sveiki atvykę į Alipay!Ši parduotuvė pardavimo kainos, sumažėjo išpardavimas!

3, nes procesas ekranas, fotografuoti ir padaryti diagramas, produktų nežymūs spalvų skirtumai gali atsirasti!Spalva natūra dominuoti!

4, prašome priimti prekes per 5 darbo dienas po operacijos.

5, grįžtant atgal: ši parduotuvė visų parduodamų produktų, nesutinku pelną, gali taikyti pakeitimo.Ne patenkintas, ne meilės ar kitų priežasčių yra priimti pakeitimo krovinių pirkėjas sumoka.Po prekių gavimo per 2 dienas susisiekite ir pakeisti, yra nebegalioja.

6, trapi prekės: prekės turi asmeniškai prisijungimas gabalas, patikrinkite, ar nepažeista ženklas, su defektais arba žala gali būti atsisakyta grąžinti tiesiogiai, paramą grąžinti, grąžinti pašto (tik praeiti, express nėra grąžinami pašto, pašto pirkėjų mokėti kitiems, pasirašyti ar nepasirašyti žymės laukti įvairiausių priežasčių po visų problemų, pirkėjas moka už..

Svoris /Svoris 7.05 g
Šviesos false krevečių jaukas, masalas suvilioti SJ003
masalas forma Masalas / bionic masalas
Pozicija Rezervuaras, Tvenkinys
Produktų Kategorijos Išsamią masalas
NĖRA. SJ003 4 spalvų HENGJIA žvejybos įrankių
Kategorijos Pranešk Apie Netikrą Suvilioti
Ilgis /Ilgis 8cm
kilmės vieta Kinija
Tipas Dirbtinis Masalas

Panašūs produktai