Bendra Paramos antkelius Kvėpuojantis neslidus Liftas antkelius Galinga Atoveiksmio Spyruoklė Kelio Stiprintuvas

€8.83

-69%

€29.42

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: automobilių kelio, atgal neštuvų, atritis, kinesiology kelio, dantų lab, kelio Parama, automobilių koja žingsnis, šlaunikaulio, amputee, stiprintuvas kelio.

Savybės: ◆Patogiai & Patvari, Lengva naudoti, Tinka visoms dydis, Reguliuojamas ◆Suteikia stiprybės kojų ir kelio sąnarių.Tris spyruokles kiekvienoje pusėje, Ji gali atlaikyti iki 20 kg. ◆Pateikti palaiko iki kojų.Net jei jūs vaikščioti ilgą laiką, jis gali būti ne toks griežtas ir mažina svorio naštos. ◆Neopreno medžiaga nėra lengvai sugeria bakterijas ir gamina mažiau kvapo. ◆Gali būti naudojamas ilgą laiką. ◆Jūs galite dėvėti ją ar už jos ribų kelnes.Lengva nešioti ir lengva imtis jį išjungti bet kuriuo metu.Specifikacijos: ◆Tipas:Bendra Paramos antkelius ◆Medžiaga: Nardymas medžiaga + lydinio pavasarį + PC ◆Dydis: Nemokamai Dydis ◆Spalva: Juoda ◆Kostiumas: Suaugusiųjų,Vyrų,Moterų, Pakavimo Sąrašas: ◆1PCS x Kelio Parama

* Greitas Apdorojimas - Per 24 valandas

* 3 Sandėlį Galima - US/UK/KN

* Laivo Be Jokių Faktūrą, Skatinimas

* Grąžinimo & Siųsti Politikos

1. Stebėjimo informaciją paprastai atnaujinamas per 24-72 val., galite stebėti šioje interneto svetainėje : https://www.17track.net/en arba https://global.cainiao.com/

2. Paprastai ji trunka 10-45 dienas, atvyksta, greitis, muitinio įforminimo ir pristatymas į pirkėjų šalyje, nusprendžia, kad jis atvyksta greičiau arba atidėti, prašome suprasti.

1.Užsakymo Atšaukimas

Jūs galite atšaukti savo užsakymą bet kuriuo metu, kol užsakymas yra tvarkomi.Kai produktas yra vežamos, Mes negalime priimti atšaukimo ar keitimo tvarka.Jei norite atšaukti užsakymą, Prašome rūšies pasirinkti priežastis, dėl pirkėjo ar kitos priežasties.

2. Nutarties Keitimo Ar Grąžinimo

Jei produktas jums gauti yra ne taip, kaip aprašyta arba žemos kokybės, pardavėjas žada, kad galite grąžinti prieš tai, kad užbaigimas (paspaudus mygtuką "patvirtinti, kad gavo" arba viršyti patvirtinimo laikotarpis) ir atgauti visą sumą.Grįžti laivybos mokestis bus sumokėti jūs.Arba galite pasirinkti išlaikyti produkto ir sutinkate, grąžinamosios išmokos suma tiesiogiai su pardavėju.

Prašome pateikti mums teigiamą grįžtamąjį ryšį su 5 žvaigždučių, jei jūs patenkinti mūsų prekę ar paslaugą

Jeigu esate nepatenkintas ar kokių nors problemų, Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą atsiliepimą arba atidaryti ginčų, esame pasiruošę padėti ir pasiūlyti sprendimą.Ačiū!

Poveikis Kaulų Priežiūra
Elemento Tipas Petnešos & Palaiko
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas Genkent
spalva juoda

Panašūs produktai