Aukštos Kokybės Jungtis Lapas 100 vnt./aikštelė, Šilumos Raštas Skydai su Skale, Sintezės Raštas Šabloną

€3.53

-14%

€4.15

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: bombilla h7 led hlxg, šviesus boho legginsy, bombilla h4 led 6000, caloi 29 ratlankio dviračių, ramus 048 atsarginės dalys, bombų vonia 100 gramų, bombilla t10 led 80w, siurprizas kvepalai uk, callot medicinos moteris.

Aukštos Kokybės Jungtis Lapas 100 vnt./aikštelė, Šilumos Raštas Skydai su Skale, Sintezės Raštas Šabloną 100% Brand New Spalva: Skaidri Kiekis: 100 vnt Geras, Easy Tools " šilumos raštas Lengvai operati

laivybos 2) pristatymo kaina: pasirinkti pristatymo būdą ir šalies produktų aprašymo puslapis, ir jūs pamatysite, pristatymo detales.Jūs galite apskaičiuoti siuntimo išlaidų įvesdami reikiamą informaciją. 3) Laikas, tranzitu: tranzito metu skiriasi su skirtingais pristatymo būdus. 4) Punktas apdorojimo laikas: apdorojimo laikas tam tikra tvarka priklauso nuo produkto tipo ir išteklių būklę.Daugiausia, apdorojimo laikas gali būti nuo 3 iki 10 darbo dienų. 5) Kartais tarptautinio pristatymo yra labai priklausė nuo šalies bendrovės ir vietos muitinės ir (arba) muitai., Jei jums nereikia gauti savo daiktus laiku, prašau susisiekite su mumis iš karto dėl papildomos pagalbos

Grąžinimo Politika

Jūsų pasitenkinimas mūsų siekimas.Jeigu esate patenkinti prekes galite užsisakyti,prašome palikti teigiamą atsiliepimą į mus, Jei jums yra nepatenkinti prekes galite užsisakyti, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį.mes stengiamės išspręsti problemą.Ar mes galime dirbti kartu, siekiant išspręsti bet kokius ginčus.Neigiamų atsiliepimų negalėjo išspręsti bet kokią problemą.esame sąžiningi pardavėjas, prašome leiskite mums padaryti, pagarbos vieni kitiems.Ačiū.Kokybės Problema: Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas.Išsami Pardavimo Švino Aprašymas.Mes atsiprašome, kad prekė yra su trūkumais, ir mes aktyviai kovoti su tokių incidentų.taip pat reikia jūsų pagalbos.Pirma: Jei prekės yra su trūkumais, prašome pranešti mums per 3 dienas po pristatymo.Antra: prašome fotografuokite vaizdą, kai prekė yra su trūkumais, ir tada siųsti nuotrauką į mus el. paštu, kad galėčiau pateikti juos mūsų Technikos Direktorius, po to, kai ji patikrinti ir sutinkate, mes pridėti naujieną kitam užsakymui nemokamai.Trečia: jei mes negalėjo Identifikuoti.Visi daiktai turi būti grąžinti į savo pradinę būklę, siekiant gauti grąžinamąją išmoką arba biržos prekių.Pirkėjas yra atsakingas už visas siuntimo išlaidas.Tačiau siekiant kompensacijos už nuostolius klientams, mūsų vertinimu, mes bus suteikti savo kai kurių daugiau nuolaidų dėl kito tvarka.

Professionl 1pcs karšto pardavimo stilius įrankiai šilumos Sintezės Klijai Keratin Bonding plaukų plėtinių rinkinys micro nuorodą replės JAV$ 7.50 /vnt.

profesionalus Nagų žnyplės nagų Odelės nipper solingen Šaukštas Stūmikas Valiklis Pjovimo Replės Clipper Failą Žoliapjovės Manikiūro Įrankis JAV dolerių 5.60 /vnt.

Rožinės spalvos Nerūdijančio Plieno Manikiūro Cutter Akrilo ir Gelio Neteisingų Nagų Patarimas Clipper Sissor Įrankiai Cortador De Unha Grožio ir Sveikatos Žirklės JAV$ 3.90 /vnt.

4Pcs Profesinį Pagrindą sudaro Bambukų, Kabuki Šepetėliai Tarpdančių Šepetėliu, Kosmetikos, Rinkinys, Rinkinys, Įrankiai, Skaistalai, Akių Šešėlių Teptukas, JAV$ 5.40 /vnt.

Elemento Tipas Nuorodos, Žiedai & Vamzdžiai
Medžiaga Plastikiniai
Kiekis 100vnt
Dydis 100pcs
Modelio Numeris Mvp2335
Prekės Pavadinimas TFSCLOIN
spalva Skaidrus

Panašūs produktai