TB-FMA Naujas Skubios pagalbos Rinkiniai Tuščias Maišas Mini Taktinis Pirmosios Medicinos Pagalbos Rinkinys, Karinės Juosmens Paketas, Lauko Kempingas Taktinis Molle Dėklas

€7.48

-24%

€9.97

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: nešiojamų pagalbos krepšys, armijos pirmosios pagalbos rinkinys, airsoft fma, nešiojamų medicinos dėklas, ats medicinos dėklas, para medikas krepšys, fma šalmas, botiquin dėžutę, ifak dėklas, rinkinys medicinos krepšys.

TB-FMA Naujas Skubios pagalbos Rinkiniai Tuščias Maišas Mini Taktinis Pirmosios Medicinos Pagalbos Rinkinys, Karinės Juosmens Paketas, Lauko Kempingas Taktinis Molle Dėklas

- Molle Taktinis EMT Maišelis dydis yra w6x8x2.5 cm.It 's Pirmosios Pagalbos Krepšys tik EMT ir tuščias, nebuvo \ \ 't būti Medicinos Reikmenys.Taktinis Medicinos Dėklas yra pagamintas iš tvirtos ir vandeniui audinio.Tvirtos Dvigubos Siūlės, yra 2 būdas su silent Laido Užtrauktuką išsitraukia.

- EMT į nemokamą Pirmąją Pagalbą Krepšelį įtrauktos " velcro pleistrą ant Molle Diržas, taip pat galite pridėti bet lopai jūs turite kaip Pirmoji Pagalba Dėklas Molle Taktinis Naudingumas, Mažai IFAK Maišelį.

- Taktinis Pirmosios Pagalbos krepšys yra Karinės Klasės Molle suderinama Kompaktiškas, universalus IFAK Taktinis Medicinos Maišelis, maišelis su elastiniais dirželiais viduje.D Žiedais ant nugaros.

- Stipraus austinio diržo Diržo Kilpa ant galinio, Mirtinas Sunku nešioti & Heavy Duty.Molle tvirtinimo dirželiai būtų galima dėvėti ant diržo, paketas ir kt Taktinę Liemenę arba Platformos, arba įdėti į savo automobilį kaip automobilis, Pirmosios Pagalbos Rinkinys, Krepšys.

Pavadinimas: Tactical Maišai Medicinos Maišeliai

Stilius: Vienoje rankinėje / vieno peties maišas

- Tinka: Taktinio liemenė / Taktinis Diržas

- Tinka sportas: Susišaudymas Airsoft / Medžioklė / Taktinis Medicinos Maišeliai

- Dydis: 20cm x 9cm x 14cm

- Spalva: Desert / Juoda / OD / CP

- Paketų sąrašą: Tik 1 x 1pcs dėklas (Nr. įtraukti kitus daiktus )

Pranešimas

1. Pirkėjų rusijos federacija ir Ukraina turi palikti savo vardą ir pavardę, kitaip jūsų paketas bus atmestas post office.

2. Jei pirkėjas iš rusijos Federacijos pasirinkti rusijos epacket, kai gausite pranešimą iš pašto tarnyba turėtų būti per penkiolika dienų į vietinį pašto skyrių rinkti savo paketą, nes pašto darbuotojai bus siunčiami į jūsų namus.

3. Brazilija pirkėjų, jei reikia, palikite, kad jūsų asmens Pridėtinės Vertės Mokesčio (PVM) skaičius, kurios gali leisti jums gauti savo paketą greičiau ir saugiau.

4. Siekiant lengva parodyti savo paketą, mes naudojame "colių" ir "cm" du rūšies vienetas, paketo matmenys, galite pakeisti, kad jums reikia pagal šią formulę:

1 colis =2,54 cm, 1cm =0.39 colių

5. Apie spalva: gali būti šiek tiek skiriasi spalva dėl skirtingų kompiuterio ekrano nustatymų

6. Apie aspektas: su įvairių matavimo metodas, prašome leisti 1-2cm dimensijos nuokrypis Pristatymas

1. Jūsų paketas bus išsiųstas į jūsų užsakymas adresą, todėl prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas yra teisingas.

2. Nemokamai stebėjimo paketas bus stebimi Hong Kong airlines, arba Singapore airlines.Paprastai pašte poreikius 3-5 dienas atnaujinti būsenos sekimas svetainėje.

3. Jei esate skubiai reikia šį paketą, prašome susisiekti su mumis prieš pateikiant užsakymą ir pasirinkti savo tinkamiausiu pristatymo kompanija Grįžti..

1. Jei norite grąžinti ar pakeisti produkto, prašome susisiekti su mumis per 7 dienas po to gavo paketą.

2. Grąžintas produktas turi būti originalioje pakuotėje ir valstybės.Mes jums gauti pinigus jums po to, kai mes gauti paketą. (transportas mokestis nėra grąžinamas)

3. Nors mes turime griežtą ir profesinės patikrinimo kiekvieno produkto ir pakuotės, bet taip pat negali išvengti žalos, gabenimo metu.Kviečiame jus susisiekti su mumis dėl pakeitimo arba remonto, jei jūs, deja, sugadinta būklės.Susisiekite Su Mumis

Jei turite kokių klausimų ar bet netenkina mūsų produktų ir paslaugų, prašome susisiekti su mumis pirmą, el. paštu, mums bus labai nori išbandyti viską, siekiant padėti jums, ačiū, Mūsų Verslo Laikas: 8:00-5:30 (pirmadienis - šeštadienis) Pekinas laiko Atsiliepimai

Jei esate nepatenkinti mūsų produktai ir paslaugos, prašome pateikti mums teigiamų atsiliepimų ir 5 žvaigždučių reitingą, komentarus, būtume dėkingi.Nes jūsų pastabas, mūsų verslo sėkmė yra labai importan

Tipo sportas Medžioklė
Tinka Sporto Susišaudymas Airsoft / Medžioklė / Taktinis Medicinos Maišeliai
Stilius Vienos rankinės / vieno peties maišas
Tinka už Taktinė liemenė / Taktinis Diržas
Medžiaga Nailonas
Prekės Pavadinimas fma

Panašūs produktai