Sidabro Šuo Korekcija Šuo Šakės, Antkaklis Žiupsnelis Apykaklės Šunų Antkaklis Droselis Metalo Grandinės Smaigalys Apykaklės Reguliuojamas

€5.62

-30%

€8.04

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: didelis paslauga šuo, hlbb šunų antkaklis, bdsm, pasidaryk pats šuo grandines, apykaklės šunų oda, collares perros, droselis ritė, grandinės droselis, custom spygliuota šunų antkakliai, la spygliuota apvadai.

Q&A

(1)Klausimas: Koks yra skirtumas tarp apykaklės ir greitai išleisti vieną?Man reikia, kad?Tai yra lengviau įdėti su garbanotas kailis?

Atsakymas: Tai vienas trunka ilgiau.Šuo savininkas, aš žinau, įsigijo greitas išleisti lengva, tačiau ji pajuto plastikinių buvo pradžioje žlugti.Jūs galite žiūrėti "YouTube" vaizdo įrašus apie šiuos antkaklius įdėti į vokiečių aviganis veisėjų

(2)Klausimas: Ar jūs gaunate 2 šakės, antkakliai už 29.90?

Atsakymas: Taip!

(3)Klausimas: ar tai tinka šuniukas vokiečių shepard?o gal imtis nuorodos iš?turiu aštuonių jūsų vyras, vokiečių aviganio ir naudoti vieną, kai aš vaikščioti jį veikia gerai.

Atsakymas: Taip, gali pašalinti nuorodas į labiausiai tinka visoms šunų kaklų tiesiog stenkitės laikyti tarpine tarp nuorodos viduryje kaklo, kad nebūtų pažeisti šunys gerklę

Aprašymas

1.Mūsų šunų antkakliai, šunų mokymo apykaklės ir šunų mokymo priemonės yra saugios ir tinkamos naudoti,Tai šunų mokymo apykaklės savybės saugos baigiasi saugos šuns ir savininko.

2.Centras plokštė leidžia net slėgio/korekcija.teikia panašias naudojimas suimkite antkaklį šunims.

3.Naujausias Šuns Apykaklę, Suteikti mokymą, būtiną slėgį, nereikia rėkti, ne šuo ar bausti už tai.Jūs tik turite traukti antkaklis ir šuo bus nedelsiant stabdyti.Tai yra išbaigti mokymo tirpalas švelniai korekcija nuo įrankio apykaklės.

4.Puiki apsauga jūsų šuo - Papildomos bukas-sumažinti gumos patarimai kiekvieną pavara gali išvengti kenkia jūsų šuns kaklo.apsaugoti kvėpavimo takų ir kaklo jautri sritis.

5.Aukštos Kokybės chromuotas nerūdijančio plieno smaigalys garantuoja maksimalų tvirtumą ir ilgaamžiškumą, nebus rūdžių, apjuodinti ar nutraukti.

Savybės

Lengva naudoti ir reguliuojamas - Nekilnojamojo Pet Šakės, Antkaklis Kiekvieną Smaigalys gali būti nuimami koreguoti visą jų ilgį, tinka vidutinių, didelių šunų.

Pagamintas iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno, chromuotas, ilgaamžiškumo ir atsparumo nuo rūdžių,sunkiosios grandinės nuorodas, pakankamai stiprus, didelis agresyvių šunų šunų.

Rūdžių įrodymas, chromuotas plieno su sidabro blizgesį, kad jūsų šuo atrodo toks kietas ir išsiskirti, sklandus, užapvalintais kraštais, už puikų komfortą, storas, chromuotas plieno, kad išvengti odos dūrio ir padidina gaminio ilgaamžiškumą, švelnus įmonė traukti tai leidžia apykaklės kontrolės jūsų šuns elgesys lengvai, puikus idealiai tinka švelniai veiksmingai naikinti.

Specifikacija

Medžiaga: Geležis

Dydis: 2.5 mm*45cm/3.0 mm*50cm/3.5 mm*55cm/4.0 mm*60cm

spalva:sidabrinė

Paketą sudaro: 1*Šakės, Šunų Mokymo Apykaklės

Pastaba

Prašome leisti 1-2mm klaidų, dėl rankinis matavimas.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, yra spalvų skirtumai, prašome imtis realus produktas, kaip standartinė.

Sezonas Visi sezonai
Tipas Šunys
Dydis 2.5mm*45cm/3.0mm*50cm/3.5mm*55cm/4.0mm*60cm
Funkcija Atsiskyrusio
spalva SIDABRINĖ
Medžiaga Geležies
Prekės Pavadinimas FangNymph
modelis Kietas
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai