6pcs Aromato eterinis Aliejus Nustatyti Gamtos, Gryno Aromaterapija Esmė Aliejaus Masažas eteriniu Aliejumi, Nustatyti Kūno Masažas Atsipalaiduoti Kvepalų Aliejaus

€12.23

-16%

€14.56

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: mabox aliejus, stiprus levandų eterinis aliejus, aromaterapija difuzinis, arbatmedžio aliejus, aromatas difuzinis, aromat aliejus, svarbu nustatyti, nustatyti arbata, aromatinių aliejų degiklis, ant aliejaus.

Kulka Taškų:

1、1. Eterinio aliejaus rinkinį sudaro 6 atskiri 10ml buteliukuose eukalipto, levandų, citrinžolės, apelsinų, mėtų, arbatmedžio.

2、2. Natūralus, be priedų: Grynumo ir gydymo kokybė.Visi natūralūs eteriniai aliejai yra išbandyti, siekiant užtikrinti aukščiausios kokybės.Be jokių priedų.

3、3. Plačiai naudojami bio-eterinis aliejus: Jie gali būti plačiai naudojama aromaterapija, kūno, masažo aliejus, plaukų priežiūros, garintuvas, spa centras, oro gaiviklis, namų globos ir " office poilsiui.

4、4. Naudojimo būdas: yra daug būdų, kaip naudoti natūralių eterinių aliejų, pvz., tiesioginio siurbimo, smilkalai, fumigacija, maudymosi, masažo, ir šlapias paspaudus.Nesvarbu, ką jūs norite, visada yra būdų, kaip galite.

5、5. Eterinio aliejaus rinkinys-tai puiki dovana Kalėdų, gimtadienio, jubiliejų, šventė, mokytojo diena, tėvo diena, motinos diena ir pan.

Savybės:

1. Eterinio aliejaus rinkinį sudaro 6 atskiri 10ml buteliukuose eukalipto, levandų, citrinžolės, apelsinų, mėtų, arbatmedžio.

2. Natūralus, be priedų: Grynumo ir gydymo kokybė.Visi natūralūs eteriniai aliejai yra išbandyti, siekiant užtikrinti aukščiausios kokybės.Be jokių priedų.

3. Plačiai naudojami bio-eterinis aliejus: Jie gali būti plačiai naudojama aromaterapija, kūno, masažo aliejus, plaukų priežiūros, garintuvas, spa centras, oro gaiviklis, namų globos ir " office poilsiui.

4. Naudojimo būdas: yra daug būdų, kaip naudoti natūralių eterinių aliejų, pvz., tiesioginio siurbimo, smilkalai, fumigacija, maudymosi, masažo, ir šlapias paspaudus.Nesvarbu, ką jūs norite, visada yra būdų, kaip galite.

5. Eterinio aliejaus rinkinys-tai puiki dovana Kalėdų, gimtadienio, jubiliejų, šventė, mokytojo diena, tėvo diena, motinos diena ir pan.

Specifikacija:

Pavadinimas: Aromato Eterinis Aliejus Rinkinys

Aromatas: levandų, mėtų, citrinžolių, eukaliptų, saldžiųjų apelsinų, arbatos medžio

Dydis: apie 173*95*30mm/6.81*3.74*1.18 colių

Pakavimo Sąrašas:

6PCS*Aromato eterinis Aliejus Rinkinys

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų Laivybos address4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.5. Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!6. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas Lanthome
Eterinis Aliejus Tipas Grynas Eterinis Aliejus
Elemento Tipas Eterinis Aliejus
Šalis/Regionas Gamyba Kinija
Modelio Numeris aromato eterinis aliejus
Komponentas eukalipto/levandos/citrinžolės/oranžinė/mėtų/arbatos medis
Pažymėjimo Numeris 20200929

Panašūs produktai