Odos Įkrovimo Šildomos Pirštinės Motociklo Elektros Šiltas, Šildomas Pirštines 3 Reguliuojamas Temperatūros Piršto Šildymo Pirštinės Žiemą

€26.58

-12%

€30.55

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: exo šildomos pirštinės, krepšys plaukti vandeniui, krepšys, atsparus vandeniui, įkrovimo šildomos pirštinės, paieškos šildomos motociklo pirštines, dviračių pirštinės, žieminiai kailiniai, potholder rinkinys, šildomos universalios pirštinės, neoviva, dj pirštinės.

Kulka Taškų: 1、Puikus Darbo Trukmė: šildomos pirštinės funkcija pora 7.4 V 2800MAH įkraunamas baterijas, kurios leidžia pirštines dirbti apie 6,5 valandos metu mažiausia reikšmė.Saugaus ir efektyvaus ličio akumuliatorius užtikrina ilgalaikį ir stabilų veikimą šildymo sistema, pirštinių, todėl išlaikyti savo rankas šiltu šaltą žiemą.

2、Galingas Pareigos: elektros pirštinės yra patobulinta funkcija, toli infraraudonųjų spindulių pluošto kaitinimo elementas, apimantis nugaros, rankos ir visas pirštus, kurie gali skatinti kraujo apyvartą ranka ir duoti jums šiluma, kai žiemą streikų.

3、Kelis Parametrus: pirštinės funkcija, 3 kaitinimo parametrai, galite nustatyti 3 šilumos nustatymai pasiekti reikiamą temperatūrą (131oF / 55oC aukštoje temperatūroje, 113oF / 45oC vidutinė temperatūra, 104oF / 40oC, esant žemai temperatūrai).Ką jums reikia padaryti, tai paspauskite įjungimo mygtuką, norėdami pasiekti bet kurį lygį temperatūros jums patinka.

4、Puikus Plaukiojančios priemonės: pirštinės funkcija integruota minkšta flanelė ir izoliacinės medvilnės.Indeksas pirštus matomas lietimo jutikliai gali taip pat padaryti pirštines, naudoti, į bet kurį išmanųjį įrenginį.

5、Platus: pirštinės plotas puikus lauko veikla, pavyzdžiui, slidinėjimas, žygiai, žvejyba, dviračiai, ir pan., taip užtikrinant, kad ši šildomos pirštinės gali suteikti jums šilumos ir jaukumo.

Puikus Darbo Trukmė: šildomos pirštinės funkcija pora 7.4 V 2800MAH įkraunamas baterijas, kurios leidžia pirštines dirbti apie 6,5 valandos metu mažiausia reikšmė.Saugaus ir efektyvaus ličio akumuliatorius užtikrina ilgalaikį ir stabilų veikimą šildymo sistema, pirštinių, todėl išlaikyti savo rankas šiltu šaltą žiemą.

Galingas Pareigos: elektros pirštinės yra patobulinta funkcija, toli infraraudonųjų spindulių pluošto kaitinimo elementas, apimantis nugaros, rankos ir visas pirštus, kurie gali skatinti kraujo apyvartą ranka ir duoti jums šiluma, kai žiemą streikų.

Kelis Parametrus: pirštinės funkcija, 3 kaitinimo parametrai, galite nustatyti 3 šilumos nustatymai pasiekti reikiamą temperatūrą (131oF / 55oC aukštoje temperatūroje, 113oF / 45oC vidutinė temperatūra, 104oF / 40oC, esant žemai temperatūrai).Ką jums reikia padaryti, tai paspauskite įjungimo mygtuką, norėdami pasiekti bet kurį lygį temperatūros jums patinka.

Puikus Plaukiojančios priemonės: pirštinės funkcija integruota minkšta flanelė ir izoliacinės medvilnės.Indeksas pirštus matomas lietimo jutikliai gali taip pat padaryti pirštines, naudoti, į bet kurį išmanųjį įrenginį.

Platus Taikymas: pirštinės plotas puikus lauko veikla, pavyzdžiui, slidinėjimas, žygiai, žvejyba, dviračiai, ir pan., taip užtikrinant, kad ši šildomos pirštinės gali suteikti jums šilumos ir jaukumo.

Techniniai duomenys: Medžiaga: oda+šiluma-išsaugoti medvilnės

Dydis: apie 30*12*10cm/11.81*4.72*3.94 į

Įkroviklio įtampa: 110-220V

Pakavimo Sąrašas:

1 pora elektra šildomas pirštines

2*įkraunamas akumuliatorius

1*kroviklis

1*instrukcija

Funkcija Atsparus vandeniui
Medžiaga Oda+šiluma-išsaugoti medvilnės
Tipas 1 Elektra Šildomas Pirštines
Tipas Visą Pirštą
Tipas 2 Dviračių golves
Modelio Numeris Dviračių golves
Lytis Universalus
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai