Šaltos Kavos Alaus Atsparus Karščiui " 400ML Apipilti Kavos virimo aparatas su Medžio Rankena, Stiklas, Sietelis Puodą Expresso Ledo Lašelinę Virdulys

€38.72

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kavos kettl, šaltas lašinamas, sifonas arbatos gamintojas, kavos šalto lašinamas, kavos v60, kavos olandijos, c1000, lašinamas puodą, kavos dripper, 15 bar, espreso.

Produkto Specifikacija

1. Medžiaga: Filtras puodelio(Stiklinės) Filtrus(Stiklas) 2. Dydis: 8*8*25.5 cm 3. Talpa: 500ml Pranešimas: Naudoti neutralus valiklis, atkreipti dėmesį į vandens temperatūrą ir saugokitės nudegimų.Prašome leisti 1-2cm paklaida dėl vadovo matavimo ir įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš užsakant.Prašome suprasti, kad spalvos gali egzistuoti chromatines aberacijas, nes įvairios paskirties nuotraukas.

Apie Laivybos

-Mes remti laivybos visus užsakymus atlikti per 12-24 valandas po pirkėjas atlikęs mokėjimą.Kinijos Post/ePacket/www.adeira.lt Standartinis Pristatymas yra labiausiai greitas pristatymas metodas.Paprastai laivybos laikas yra apie 2-3 savaites daugelyje šalių.Jūs galite gauti savo užsakymą labai greitai.

Apie Aftersale

-Jei gausite klaidingą produkto(kitas prekes ar klaidingų spalvą, dydį), prašome susisiekti su mumis laiku.Aš duosiu jums geriausią sprendimą, kad jūs jaustumėtės patenkinti.Galite pasirinkti siųsti naują arba susigrąžinti visų pinigų, ginčas nėra geras pasirinkimas soluting problema. -Jei jums gauti jūsų prekių laiku, prašome susisiekti su mumis, ir aš padėsiu jums stebėti jį.Kaip paprastai, daug sklypai buvo sustabdytas pirkėjo vietos pašto tarnybos arba muitinės ir parodyti savo informaciją, pirkėjas gaus sklypo sklandžiai.

Apie Atsiliepimą

-Jei manote, patenkinti šį produktą, prašome davė gerų atsiliepimų šio produkto.Jūsų parama yra mūsų darbas, galia, mes siūlome daugiau kokybiškesnių paslaugų, kai jūs ateinančiais!Labai ačiū!

Dropshipping Taip
Dydis As picture shows
Kavinukas Tipas Kavos Filtrus
Svoris about 1KG
Medžiaga Stiklas
Talpa "400ml

Panašūs produktai