250 vienetų retro lemputės pakabukas cinko lydinys pakabukas "PASIDARYK pats" Europos stiliaus papuošalai priėmimo 6819

€8.14

-30%

€11.64

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kačiukas lempos, sveiki, lempos, Kūdikių lempos, vaiko lempos, hello kitty namuose, Animacinių filmų LEMPOS, vaikai lempos, hello kitti, kitti lempos, miegamasis hello kitty.

Mes esame tarptautinės pardavėjas iš Kinijos, laivybos laikas kartais gali būti atlikti daugelis neapibrėžtų veiksnių, tokių kaip oro sąlygos, avarijos, šventės, festivaliai, pirkimo fastigium ir kt.Kai jūsų sklypo nebuvo galima gauti po savo pristatymo laikas praėjo, rašykite mums pirma, mes siūlome jums mūsų geriausias sprendimas!

1. Mes esame priklausomi nuo mūsų klientų pasitenkinimo, kad pavyks.Mes vertiname kiekvieną klientą.Todėl jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums.

2. Jei jus tenkina mūsų daiktų, prašome patvirtinti, kad gavo ir palikti mums aktyvaus grįžtamojo ryšio(Penkių Žvaigždučių).

3. Jei prekės buvo kokios nors problemos.Mes dirbame su jumis, kad išspręsti bet kokią problemą.Jums priimtiną atsakymą.Prašau, nepalikite mūsų, neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys.

4. Kitą, kad pasiūlysime jums geriausią kainos, nuolaidos ir pateikė gana dovanos

1.Nagative atsiliepimus negali išspręsti problemų,Ryšių tiltas žmogaus proto ir pasaulio visada yra gražiausias pagal sklandžiai ryšių,todėl pls, prašome susisiekti su mumis, jei produktai yra problema.

2, Mes taip pat samdyti produktų distriuber nuo pasaulio,Mes pasiūlysime jums priimtiną kainą ir pls kinldy susisiekite su mumis jei jus sudomino mūsų produktai.Mažas Mažmenininkas ar didelis didmenininkas yra visi sveiki.

jūs galite maišyti jokių prekių iš mūsų parduotuvės kartu !

mes gali sujungti laivybos kaina jums

Grąžinimas:

Mes darome viską, kad tarnauti mūsų, kiekvieno, kliento, geriausias, kad mes galime.

Mes grąžinsime jums už prekes grąžinti per 7 dienas nuo jums jų gavimo, dėl bet kokios priežasties.Visa grąžinamoji išmoka bus suteikta, jei prekės yra grąžinami jų originalus būklės.

Prekes, kurios yra sugadintas komponentai nėra grąžinami.

Pirkėjai yra atsakingi už grąžinti laivyba tinkamą pakuotę.nebent tai yra mūsų kaltė,tikiuosi, jūs galite suprasti,

Gavęs elementus mes grąžinsime jums nedelsiant.

Prieš grįžtant elementus, įsitikinkite, kad jums gauti mūsų (pardavėjo) grąžinimo adresas, ir rašyti "dovana" dėl pristatymo išsamiai lapas.Prašome naudoti reguliariai pašto paslaugų ir atsiųsti mums sekimo numerį.Kuo mes gauti elementus, mes taisymo ar keitimo, juos artimiausiu metu.

Bauda ar Mados Mados
Stilius Madinga
Pakabukai Tipas lemputės
Medžiaga Metalo
Elemento Tipas Pakabukai
Metalų Tipas cinko Lydinys

Panašūs produktai