Akrilo Plūduriuojantis Lentynų Komplektas 4,Mažos Sienos Ekranas Lentyna Bluetooth Garsiakalbiai/Apsaugos Kameros

€13.69

-29%

€19.55

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: hdd 750 vnt, k7 kubo 29, k50ij kilpos, m14 pedalai, liūtas imags, m140 lazeriu, spaustuvai ginklą, k7 dashmat, gp360 atveju.

p { text-align: left; font-size: 20 taškų; font-family: Times New Roman; line-height: 1.2; } div { text-align: left; font-size: 20 taškų; font-family: Times New Roman; line-height: 1.2; } img { plotis: 800px; text-align: left; }

Akrilo Plūduriuojantis Lentynų Komplektas 4,Mažos Sienos Ekranas Lentyna Bluetooth Garsiakalbiai/Apsaugos Kameros

Produkto Aprašymas Paprasta modernią išvaizdą su klasikinės spalvos, kad jie atrodo puikiai į vieną eilutę arba išskirstyti juos ant sienos,jis gali būti naudojamas kaip sienos, naktiniai staleliai, lentynos organizatorius.

vieta mažų lentynoje šalia savo kompiuterio biure ar net pusėje stalas, kurie padės jums išlaikyti viskas tvarkingai organizuotas per rankas pasiekti.

Komanda lentynos yra Puikus saugojimo mažų dalykų, tokių kaip telefonai,smart garsiakalbis,raktus,pinigines,akinius nuo saulės,taip pat puikiai tinka rodyti mažų žaislų.

Mūsų lentynos yra pagamintos iš aukštos kokybės akrilo, kad bus ne rūdžių, spalvą, arba naikina.Jos butas baigti su lygaus apvaliais kraštais bus rungtynių savo vietos už metus į priekį.

dydis:23*10*7cm

Medžiaga:Akrilas

spalva:Balta

Pakuotės Turinys:

4 * stalčiuko

10 * dvipusė juosta

4 *, apkabos

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Kilmės KN(Kilmės)
Stalčiuko Medžiaga Akrilo
Stalčiuko Dydis 23*10*7cm

Panašūs produktai