1pair Rankena Touch " Valdiklis su šlapia Danga Padengti atsparus smūgiams Silikoninis Anti Slip Nulio Įrodymas, Minkštas VR Akinius Oculus Quest 2

€4.77

-25%

€6.44

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: mod plaukioja g29, toketorism recepto akiniai, centrinis capra dalys, vive, kontrolės nacon ps4, quest 2, valdytojas sukelti spaustuvai, puce sx core, g29 logitech, handbrak usb.

Savybės:

Tinkamas Modelis: Šio valdiklio dangtelio ir dirželis yra specialiai sukurta, kad Oculus Quest 2 VR akinius ir ji yra puikiai suderinami.

Medžiaga: rankenos dangtelis yra pagamintas iš silikono, skirtas dėvėti, elastingumą ir anti-slip.Tai yra odos draugiškas ir šilkiniai, stabdžių prakaito ir nėra lengva temperamentingas, nėra lengva likti nešvarus,

taip pat gali būti plaunami vandeniu.

Lengva Įdiegti: Dirželio sagtis, dizainas, daugiau, apsaugos, lengva įdiegti, ir patogu kilimo.

Anti-slip Danga: ne slydimo tekstūros dizainas padidina atsparumą, griping ypač per didelio intensyvumo VR žaidimų ar prakaituotas rankas.Stabdžių baudos spausdinti,

jūs galite lengvai turėti ir spec. jūsų Oculus Quest 2 valdytojai, vengiant lašinamojo arba mesti.

Rezervuota Skylę Padėtis: Rezervuotas skylę pozicija, riešo virvę.Remiantis neturi įtakos originalaus kabinti virvę, silikono, neslidžia riešo virvė gali būti derinama.

Paskirtis: Siekiant užkirsti kelią touch valdytojams išmesti iš žaisdami žaidimus, ir apsaugoti touch valdytojams poveikį, braižymo ir nešvarumų.

Komplektą Sudaro: Tik viena pora touch " valdiklis su šlapia danga padengti.Jutiklinis valdytojai rankena nėra įtraukti.

Techniniai duomenys:

Elemento Tipas: Jutiklinis Valdiklis Su Šlapia Danga Padengti

Medžiaga: Silikonas

Spalva: Balta, Juoda

Suderinama Modelis: Už Oculus Quest 2 VR Akiniai

Komplektą Sudaro:

1Pair x Touch " Valdiklis su šlapia Danga Padengti

Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas Woopower
Suderinamos Prekės/Modelis NĖRA

Panašūs produktai