Motocycle Rankenos Rankena rankenos Juosta Baigiasi, Stabdžių ir Sankabos Svirtys Guard apsaugos KAWASAKI Z900 z900rs Z900 RS 2017 m. 2018 m. 2019 m.

€9.41

-13%

€10.82

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: lcd originalus moto g7, skystųjų kristalų ekranas 7 colių 9, lcd matricos 43 cm, lcd modulis "huawei" y5, lcd monitorius 27 balta, oneplus 3t atgal kortelės, lcd monitoriai audi a6, oneplus 3t atveju aukso, skystųjų kristalų ekranas 4 vaizdo kamera.

Sveiki mano parduotuvėje!Produkto aprašymas: Tipas: Motociklas Handguards Rankenos Apsaugai, Spaustuvai, Baras Baigiasi Kiekis: viena pora (kairėje ir dešinėje) Spalva: juoda žalia mėlyna raudona titano orange Būklė: 100% visiškai naujos kokybės Tai svirtį apsauga turi būti įrengti taip, kad nebūtų padangos nuo utknięcie MotoGP ir kelia pavojų, kai jis ateina į kontaktą su kitomis transporto priemonėmis ir stabdžių svirties kontaktai priešininko kūno.Neseniai, ji buvo naudojama miesto vairavimo ir turizmo, ir kaip liaudies priėmimo padidėjo, ji priėmė ir naują dizainą, kuris daro jį į kairę ir į dešinę. --- Puikios kokybės ir lengvas montavimas --- Jie gali pagerinti išvaizdą savo dviratį ir padėti apsaugoti jūsų brangus ir trapus radiatoriai nuo plaukiojančių šiukšles.

Elemento Plotis 1inch
Elemento Ilgio 1inch
Prekės Svoris 0.3kg
Prekės Pavadinimas YALN
Elemento Aukštis 1inch
Motociklams Padaryti Universalus
Modelio Pavadinimas Z900RS
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiagos Tipas Aukštos Kokybės

Panašūs produktai