EMALLA 5 x 10cm Tatuiruotė Kino Sureaguoti Apsauginės Vandeniui,Tatuiruotė Reabilitaciją Produktų Pirminio Išgydyti Nepralaidus Tvarstis

€9.58

-27%

€13.30

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: stovykla multi įrankis, Klaviatūra, blakstienų tiekimo, cellphon, 007 danielis craigas, guminiai spenelių, blizgučiai perdavimas, 39 skaičių, kabelis guminis sandariklis, antakių latekso.

Produkto aprašymas

EMALLA mažo dydžio, Kieme Tatuiruotė Kino Sureaguoti Apsauginės Vandeniui Tatuiruotė Tvarsčiai Aišku, Klijais, Antibakterinis Tvarstis dėl Tatuiruotės Prekes

Kokios funkcijos, apie atsparus vandeniui tatuiruotė tvarsliava?

♦Gamintojas : EMALLA

♦Medžiaga : Tatuiruotė remonto lipdukai

♦Punktas : 5CM*10M Apsaugos Kvėpuojantis Tatuiruotė Tvarstis

♦Būklė :100% Visiškai Naujas

♦Spalva : Kaip paveikslėlyje

♦Pakuotėje:1? Tatuiruotė kino po priežiūra

TAI YRA NAUJAS ATVYKIMO Tatuiruotė Kino Reabilitaciją,kuris yra didelis, geros kokybės, su mūsų yuelong tatuiruotė tiekimo populiariausi Tatuiruotė Kino Sureaguoti.

ji taip pat cheper ir aukštos kokybės ,sveiki!!!Apie produktą 【DIDELIS PRALAIDUMAS】: Jis leidžia odai kvėpuoti natūraliai,ir išskirti vandenį,orą ir prakaito,ir taip pat sumažinti infekcijos galimybę.Filmas yra aukštos atitinkanti pati ir išplėstine padidinti pacientų dėl savo formos ir jos unikali akrilo klijais. 【SAUGUS 】tirpiklio akrilo klijais, gali sumažinti žalą, dėl odos ,tai ypač tinka klijuoti ilgai ant odos.Gali būti palikta vieta iki 7 dienų 【MINKŠTAS IR PATOGUS】 :Sudaro PET pagrindo ,PU plėvelė ,medicinos slėgis-jautrus klijų ir išleisti knygą.Minkštas, tampus neaustinė poliesterio medžiaga gerai prisitaiko prie kūno kontūrų .Lengvesni ir plonesni pluošto pamušalas gali padaryti pacientams jaustis patogiai,nesukeliant spazmas ar perkrovos 【LAISVAI SUPJAUSTYTI IR LENGVAI LUPASI 】Jis gali būti sumažinti laisvai pagal dydį jums patinka, paprasta ir patogu.Priekyje priima 1cm*1cm aikštėje tinklų projektavimo ir ateina su S-iškirpti dizaino, lengvai lupasi. 【PLATAUS NAUDOJIMO 】:Plačiai naudojamas medicinos padažu tvirtinimo ,kaniulė fiksavimo, gipso tvirtinimo abd bedsore prevencija ir kt.Ji yra paprasta naudoti.

Kodėl verta rinktis mūsų Yuelong tatuiruotė gyja tvarstis?

♦Geras oro pralaidumas,Hipoalergicznych.Išvengti kryžminės infekcijos bakterijų.

♦24 valandas, siekiant padidinti deguonies įsisavinimą,Greitai sudaro apsauginę plėvelę.

♦Apsaugoti paviršių, tatuiruotė,užkirsti Kelią išorės bakterijos patenka į tatuiruotė žaizdos.

♦Lankstus ir atitinkanti pati.Paprastai naudojamas 3 dienas, atsparus Vandeniui.Naudokite kiekvieną gipso tik vieną kartą

Kaip naudoti tatuiruotė reabilitaciją filmas?

♦Naudojimo laikas pabaigoje tatuiruotė po.Modelis dydis gali būti savavališkai sumažinti, rekomenduojama remontas keturių pusių turėtų būti paskelbta daugiau kaip tatuiruotė dalys 1 cm, siekiant geriau apsaugoti tatuiruotė dalys.

♦Laminavimas metodas yra paprastas,tatuiruotė filmas yra 3 sluoksniai,laužas pirmąjį sluoksnį ir uždėti antrą sluoksnį ant odos paviršiaus, ir tada nuplėšti viršutinis sluoksnis yra Gerai.

♦Pirmą postą: Tatuiruotė po valymo geras žaizdos, Įklijuokite apsauginė pasta, po 2-3 valandas, Atidarė nuvalykite nuo kraujo, audinių skysčio išvalyti žaizdą

♦Antrasis po: pirmą postą, nuplėštas po išvalyti žaizdą, O tada iš naujo paskelbtas antrasis pasta, tris dienas ar pan, Bet ne daugiau nei savaitę.

Šiltas Patarimai: Dydis: Palyginti išsamiai dydžių su tavo, prašome leisti 1-3CM differsdue fizinio matavimo,pls suprasti, tai ačiū.Spalva: Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

filmas tatuiruotės tatuiruotė tiekimo
makiažas Nuolatinis
tatuiruotė reabilitaciją apsaugos tatuiruotės
Microblading accesories Tatuiruotė Priedai
Microblading tatuiruotė dalys
Prekės Pavadinimas VEDDIN
Modelio Numeris TA-1111D
Tatuiruotė accesories Maquiagem
Tipas Tatuiruotė accesories
tary tatuiruotė tiekimo
Medžiaga Tatuiruotė remonto lipdukai
Auskarų Vėrimo Įrankių tatuiruotė acessorios
Type2 Permanentinis makiažas accesories
Kilmės KN(Kilmės)
Tatuiruotė tiekimo permanentinis makiažas įrankiai
tatuiruotė Rinkinys tatuiruotė maquina

Panašūs produktai