Salicilo Rūgšties Tirpalo, Veido Serumas, Spuogų Gydymas, Veido Esmė Sutraukti Poras Serumas Alyvos Kontrolės Uždaryti Burną Sklandžiai Odos Priežiūrai, 30ml

€8.52

-60%

€21.30

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: retinolis, veido aliejus, hyaluron, paraudimas ir lupimasis, veido priežiūros gaminiai, arbutin serumas, įprastą odos priežiūros paketas, vintage drabužių kinija, kolagenas, aukso kaukė, įprasta.

30ml Salicilo Rūgšties Tirpalo, Veido Serumas, Spuogų Gydymas, Veido Esmė Sutraukti Poras Serumas Alyvos Kontrolės Uždaryti Burną Sklandžiai Odos Priežiūros ●Kovoti su spuogai su Salicilo Rūgšties Tirpalo. ●Paaiškinti, dėmės, kovos sprendimą, kuris švelniai skrenda negyvas ląsteles nuo odos paviršiaus ir ramina paraudimą ir uždegimą. ●Praturtintas exfoliant Salicilo Rūgštis, tirpalas įsiskverbia į vidaus sienos perpildytų unclog poras ir aiškiai priemaišų, didina apyvartą ir padeda išvalyti riebalų perteklių ir reguliuoja gamybą. ●Po valymas, inkštirų, galite pripildyti vandens ir išsaugoti drėgmę į odą, malšina sausumo, sutraukti poras ir remonto odos nuostolius, naudojant jį.Drėgmės apsauginės membranos, gali padėti pasiekti vandens-naftos pusiausvyrą jūsų odos taip, kad jūsų oda švelni ir lygi.Produkto Informacija Vardas: Salicilo Rūgštis, Sutraukti Poras Veido Serumas Specifikacija: 30ML. Tinkamumo laikas: 2 metai (12 mėnesių po atidarymo dangtelio) Tinkamas amžius: visi žmonės Tinka odos tipas: visi odos tipas Veiksmingumas: keičiant mitybą, spuogai, spuogų, Ji gali greitai absorbuojamas, Jis gaivus ir ne neplautas.Po naudojimo, taikyti drėkinamasis kremas ar kažkas panašaus.Naudoti ją paspausdami ir paglostyti.Nauda ▶Pakeisti spuogai ir spuogai ▶Kondicionavimo keratino ▶Remonto odos. ▶Drėkina Viduje: drėkina ir minkština, pasiekti odos tiesiogiai, palieka odą švarią ir šviesi Oda yra suremontuota Sėkmingai ląstelių remontas po naudojimo Pagrindinės sudedamosios dalys-1).Salicilo rūgštis (salicilo rūgštis yra geras drėkinamasis ir anti-krešėjimo sudedamoji dalis, stipri magnetinė, tam tikra koncentracija, salicilo rūgštis, iš esmės yra efektyvus)

Prekės Pavadinimas DRABUŽIAI IŠ ODOS
Tinka odos tipas Bet koks odos tipas
Kilmės KN(Kilmės)
uitable amžius Visi žmonės
Šalis/Regionas Gamyba Kinija
Elemento Tipas veido serumas
Modelio Numeris Spuogų Gydymas Serumas
Komponentas Salicilo rūgštis,ragana lazdynas
Lytis Unisex
GZZZ YGZWBZ
Veiksmingumo Remontas odos,Pripildyti vandens ir išsaugoti
Funkcija Spuogų Gydymas
Sertifikavimo GZZZ
Tinkamumo Laikas 2 Metai
Savybės Spuogai/Spot Pašalinti, Kondicionavimo įjungimo
Formulės Skystis

Panašūs produktai