Chanseon 150W ES/JAV Hot Melt Glue Gun Smart Reguliuojamas Temperatūros Vario Antgalis Šildytuvas Snukis Diametras 11mm Amatų Taisymo Įrankis

€10.63

-63%

€28.74

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: klijų pistoletas karšto, namų, išlydyti, metabo įrankių, jav vėliavos, įrankis seminaras, klijų pistoletas, pistoletas žaislas, įrankis workpro, plytelių silikono pistoletas.

Chanseon 150W ES/JAV Hot Melt Glue Gun Smart Reguliuojamas Temperatūros Vario Antgalis Šildytuvas Snukis Diametras 11mm Amatų Taisymo Įrankis

Aprašymas Spalva: Balta Galia:150w Termostatas darbinė temperatūra: 140 ~ 240 ° Darbinė įtampa: 100V-240V Dažnis: 50-60Hz.Antgalio medžiaga: Varis Indikatorius: LED Kištuko tipas: ES ir JAV Stick dydis: 10.8-11.8 mm Kabelio ilgis: 136cm / 4.46 ft Produkto svoris: 350g Pakuotės dydis: 30 * 20 *10cm Naudojimas: 1.Žaislo modelis. 2.Dirbtinės gėlės,Kalėdų eglutė. 3.Papuošalai,metalai produkto. 4.Medienos produktas,kortelių popieriaus. 5.Elektronikos grandinių lentų, ebs.Savybės: Patogus ir lengvas, patogus laikyti rankoje.Šildo greitai (3-5mins), ne laiko švaistymas.Lengvas valdymas, 2 pirštu rodyti, juda aukštyn ir žemyn per lanku.Ateina su metaliniu stovu, kad atitiktų jūsų poreikius geriau.Plačiai taikyti amatų ir remonto darbą.Jei klientas pasinaudojo dydis lydalo klijai, kurie rūšių nepriimtinas,jis galėtų sukelti lydalo klijai refliukso ir pakenkė klijavimo pistoletai. 2.Nelieskite antgaliu srityje ir lydomas klijais,nes jie yra aukštos temperatūros, kai jie dirba.Uždrausti naudoti situacija, kad lengva kuro ir lengvai sprogti. 3.O jis dirba,nekelia ji ,ir antgalį galite ne į viršų.Jei klijų pistoletas nėra nepertraukiamai veikti 15 minučių,prašome atjunkite eletrical.Siekiant išvengti tirpdo klijus pilti iš klijų pistoletas į jį sugadinti, kaip ir visi. 4.Naujas klijų pistoletas, o naudojant pirmą kartą .Ji gali skleisti šiek tiek dūmų.Tai mormal ir turėtų nustoti po kelių akimirkų. 5.Paprastai turėtų išlaikyti slidūs gabalas klijų pistoletas uodega šluoja, už lydalo klijai gali siųsti į ginklo Vamzdį sklandžiai ,uždrausti traukti iš lydalo klijai nuo klijų pistoletas uodegos dalis. 6.Klijų pistoletas shoule išlaikyti sausas lengvumo vietoje ,nepasiekiamoje vaikams. 7.Šis įrankis ne naudoti, reikia jį remti iki.8.Niekada nenaudokite klijų pistoletas, jeigu maitinimo laidas,arba bet kurią jos dalį klijų pistoletas, atrodo, sugadinti ar prarasti.Nėra jokių naudojimo priežiūros dalys šiame klijų pistoletas .Charakteristikos 1.Šildytuvas komponentas produktas yra pagamintas iš Teigiamų Temperture Koeficientas Elektrinė varža(PTC).Tai yra šildymo labai greitai ir automatinių kontrolės temperatūra.Karšto lydalo klijai ginklą galima naudoti paprastai 100V iki 240V elektros, viduje vieta saugiklį,naudoti daugiau saugūs. 2.Šildytuvas kūno įmoka buvo skirtos izoliuoja šilumą.Tai yra darbas ilgesnį gyvenimą.Įspėjimas 1.Hot melt glue gun yra aukštos temperatūros produktų.Pakuotė: 1 x Klijų pistoletas(Neprivaloma) Patarimai: Be Klijų Lazdelės

Nuoroda yra, kad klijų lazdeles Diametras 11mm, galite spustelėję, kad ji()yra kilę iš KN ar RU).

Apie Mokėjimą

1.Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

2. Visą mokėjimo turi būti pateiktas per 7 dienas po to pateikti savo užsakymą, arba kad bus negaliojantys arba atšauktas sistema.

3. Įsitikinkite, kad atlikote visus išsamios informacijos, pvz., kontaktinis asmuo), adresą,pašto kodą ir telefono numerį pildant savo pirkėjo informaciją.

Vežimas ir Pristatymas

1.Singapore post : Apie 15-35 Dienų atvykti,

2.Kinija Paštu Oro Mail : Apie 15-90 Dienų atvykti.

3.DHL:Apie 5-15 Dienų atvykti

4.EMS:Apie 7-15 Dienų atvykti

Apie Atsiliepimą

1.Pirkėjo išankstinio patvirtinimo, bus labai dėkingi gavęs elementus.

2.Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo vystymosi, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.Ji bus tik jums 1 minutę,bet tai 1 minutę turi labai gyvybiškai svarbią reikšmę mums.

3.Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas.

Vardinė Įtampa 100V-240V
Maitinimo Šaltinis AC
spalva Balta
Rodiklis led
Kilmės KN(Kilmės)
Dia Klijais Klijuoti 10.8-11.5 mm
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys ELEKTROS
Kištuko Tipas ES IR JAV
Modelio Numeris RT-5805
Termostatas darbinė temperatūra 140 ~ 240 Laipsnis
Dia. Purkštukų 2mm-3mm
Naudojimas Namuose "PASIDARYK pats"
Prekės Pavadinimas Chanseon
Sertifikavimo NĖRA
Antgalio Medžiaga Vario

Panašūs produktai