"PASIDARYK pats" Medinė Rankena Audimo Įrankį Amatų Mezgimas, Siuvinėjimas Punch Threader Adata Rašiklio Pusėje Ritininės Siuvimo Reikmenys

€4.43

-29%

€6.24

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: "prym" siuvimo adatos, laec siuvinėjimo lankelis, threader, mažosios audimo, automatinis threader, mezgimo needl, siūti, crystal dyi amatų, kirpyklų reikmenys, įrankiai, didelis mezgimo adatos.

Kulka Taškų:

1、Aukštos kokybės Medžiagos: Pagaminta iš aukštos kokybės medienos ir nerūdijančio plieno medžiagų, atsparus korozijai ir dilimui.

2、Patogi Rankena: Ergonomiška, medinės rankenos yra patogios formos kontūras, ir adatų, įvairių storių gali būti pasirinktas.

3、Lengva Naudoti: Su šoniniais ritininės dizainas, lengva siūlus, net pradedantieji gali pradėti greitai.Pierce verpalai iš perforavimo adata į viršų, parkeris, ir tada pereiti siūlai pro adatos skylę.

4、Plačiai Naudoja: siuvinėjimas parkeris yra didelio skersmens, geras įrankis, siuvimo, rankdarbių ir siuvinėjimo darbai.Jis gali taip pat siuvinėti juostelės.

5、Puiki Dovana: Dėmesingas ir graži dovana šeimai, meilužis, ir draugų, parodyti jums, jausmus.

Specifikacija:

Medžiaga: medžio rankena + vario pin

Dydis ir svoris(apytiksl.):

Stora adata su šoniniais ritininės: 5mm skersmens ir 12,5 g svorio

Pusė ritininės adata: 3,5 mm skersmens ir 14,5 g svorio

67*50 audinys + pusėje ritininės storio adata: svoris-90.5 g

67*50 audinys + pusėje ritininės adata: svoris 92.5 g

67*50 audinys + pusėje ritininės storio adata + pusėje ritininės plona adata: svoris 105g

Pakavimo Sąrašas(neprivalomas):

Pusė Ritininės Storio Adata*1

Pusė Ritininės Plona Adata*1

67*50 Audinys+Pusėje Ritininės Storio Adata*1

67*50 Audinys+Pusėje Ritininės Plona Adata*1

67*50 Audinys+ Pusėje Ritininės Storio Adata + Pusėje Ritininės Plona Adata

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.5. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

Tipas pusė ritininės siuvinėjimo adata
Rinkinys Tipas No
Naudoti Siuvinėjimo
Tipas Didmeninės No
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga medinė rankena + vario pin
Lašas Apsipirkimo Parama

Panašūs produktai