Steam Mop Cleaner Patogus Nuimamas Nešiojamą Vienetas Grindų Garlaivis už Kilimas Naudoti,Plytelių Valiklis, Sunku Wood Floor Cleaner

€40.80

-50%

€81.60

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: garo švaresnis mi, mop su rpg, grindų scoop, karcher vc2, profesionalus garo plaušinės šluotos, šlavėjas vakuuminio, mop nulio, garlaivis cleaner, bravaa, vonios sistemos.

Steam Mop Cleaner Patogus Nuimamas Nešiojamą Vienetas Grindų Garlaivis už Kilimas Naudoti,Plytelių Valiklis, Sunku Wood Floor Cleaner

Produkto Savybės

1.Daugiafunkcinis namų Valymo priemonė:produktas yra įrengta daug pakeitimo vadovai su įvairių funkcijų, kurios gali būti naudojami ne tik kaip steam mop, bet taip pat gali būti naudojamas kaip rankinių garo švaresnis po nuimamas polių yra pašalinti. 2.Naudoti ant bet kokių paviršių, Gali būti naudojamas švarus ir išvalyti Kilimą,kietmedžio grindys, plyteles, vinilo, marmuro, keramikos & porceliano plytelės. 3.Vaikų ir naminių gyvūnėlių draugiškas: perkaitinto garo yra pasirengusi 20 sekundžių ir garo temperatūra pasieks maždaug 90-100℃(191-212℉).Ji tiesiog reikia bendrų vandens garo išjungti purvo . 4.Lankstus ir lengvas: 180°į kairę ir į dešinę rotacija ir 90°aukštyn ir žemyn. 5.Steam cleaner 's 280ml / 9.5 Oz rezervuaras yra geras 15 minučių garuose.Ateiti su 11.5-pėdų ilgio maitinimo kabelis,lengva laikyti ir atleiskite.Produkto Aprašymas Lengva pridėti vandens ilgai naudoti 280ML vandens gali būti švirkščiama ne vieną kartą, ilgas naudojimo laikas, nereikia pridėti vandens dažnai.Grindų bus sausas greitai po mopping Po aukštos temperatūros, vandens į vandens talpą virsta subtilus vandens garų.Po palietus žemę, ji tampa labai lengvas ir plonas, kad ji galėtų sausų iškart ir nebus didelis kiekis vandens dėmes, likusias ant grindų.O mopping grindų, ji nebus pažeisti grindų.Lengva pakeisti juostelę Įdėti mop audinys mop galva, jokių sudėtingų veiksmų, patogus naudoti.Steam Mop Pagrindinė Sudėtis 1.Ergonomiškas rankenos dizainas,non-slip, saugiau naudoti. 2.Vandens įrodymas mygtuką,saugos mygtuką, bus ne pakenkti vaikams. 3.Stiprus, švarus mygtukai,lengva įdiegti, stiprus skaidymas.Nuotrauka Rodo, Patarimai

Didmeninė ir drop laivyba yra ir sveikintinas.Didmeninė,mes siūlome nuolaida.Drop laivyba,mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite.Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.Mokėjimas 1. Mes priimame Alipay dėl www.adeira.lt.

2. Galite atsiskaityti visa, "Mastercard", "Western Union", Qiwi ir Banko pavedimu.

3. Visi mokėjimo būdai per saugumo mokėjimo procesorius, sąlyginio DEPONAVIMO.

4. Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienas po to užsakymą.

Shippment

1. Užsakymai yra tvarkomi laiku po mokėjimo tikrinimo.

2. Mes tik laivas patvirtino, kad adresas, Pls patikrinkite, ar jūsų adresas turi sutapti su jūsų gavėjo adresas.

3. Paslaugų Tranzito Laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis.Ypač per atostogų sezoną.

4. Jei negavote kad per 60 dienų nuo mokėjimo, pls susisiekti su mumis.Mes bus stebėti, laivybos informacija ir atsakyti jums kuo greičiau.

Atsiliepimai

1. Jei jūs gaunate savo užsakymą geros būklės, mes būtume dėkingi, jei galėtumėte palikti mums, 5-ŽVAIGŽDUČIŲ TEIGIAMŲ ATSILIEPIMŲ.

2. Pls susisiekti su mumis pirma, jei esate nepatenkinti su elementą, kai gavo, mes pasiūlysime jums priimtiną sprendimą, prieš savo atostogas visus atsiliepimus ar ginčų, Ačiū už jūsų geranorišką supratimą!

Sudėtinės Dalies Tipo Plastikiniai Krepšelį + Metal Pedalas
Garų Reguliavimo Funkcija Taip
Dehidratacijos Lygis 80% -90%
Tipas Audinio Danga Tipas
Gręžimo Būdas Keturi šoniniai Gręžimo Tipas
Kilmės KN(Kilmės)
Pakuotė Su 1 Mophead
Svoris 2.1kg-4kg
Galvos Formos Trikampis
Rankenos Tipas Valymas
Talpa <300ml
Absorbcija <10 sekundžių
Mop Strypo Tipas Kėlimo Strypas + Plastikinis Dėklas
Medžiaga Mikrofibros Audinys
Nuolat Garuose Laikas 16-20 minutes
Atsparumo Korozijai Klasė Reitingas 8.0-8.9
mop stilius Steam Mop
Formos Trikampis
Polių Medžiaga PLIENO
Prekės Pavadinimas Yocada
Modelio Numeris ALE-006
spalva Balta ir Juoda
Šilumos Laikas (min.) 1-2
Mophead Kiekis 1
Mop Lazdele atraminėms >10kg
Rūšis Elektrinis Garų Plaušinės Šluotos Cleane
Mop Galva Medžiaga Sintetinis Audinys
Funkcija Eco-Friendly

Panašūs produktai