2020 M. Naujo Dizaino Prabangūs Moterų Apyrankės Žiūrėti Ponios Kvarciniai Laikrodžiai, Nerūdijančio Plieno Laikrodis Nemokamas Pristatymas Reloj Mujer Montre Femme

€3.82

-9%

€4.24

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: žiūrėti moterys, ary laikrodžiai, pagani, prekės prabanga moteris, vyrai žiūrėti, apyrankė draugei gimtadienio proga, žiūrėti moteris, hot sexy moteris nuotrauka, relojes laikas, ponia moterų žiūrėti.

2020 M. Naujo Dizaino Prabangūs Moterų Apyrankės Žiūrėti Ponios Kvarciniai Laikrodžiai, Nerūdijančio Plieno Laikrodis Nemokamas Pristatymas Reloj Mujer Montre Femme

Aprašymas: Žiūrėti: Žiūrėti Rūšis: Apyrankė Žiūrėti Žiūrėti Kategorija: Ladies, Ponios, Mergaitės, Studentai Žiūrėti stilių: prabangūs / mada / casual / šalis / vestuves / elegancija Spalva: Rožinė Aukso / Juoda Aukso / Aukso Balta / Sidabro Balta Perjungiklis: Rinkimo forma: apvalus ratukas Judėjimo Tipas: kvarcinis žiūrėti Ekrano Tipas: Analoginis Dirželis: Dirželio medžiaga: visi-plienas žiūrėti Aukštos kokybės medžiagų: dėklas ir dirželis yra pagamintas iš nerūdijančio plieno, kuris yra patvarus ir atsparus rūdims.Specialios konstrukcijos: madingi moterų dizainas su cirkonio, specialus dirželis dizainas yra labai patrauklus.Reguliuojamas: dydis rankogalių apyrankės žiūrėti yra reguliuojamas, lengva nešioti ir labai patogus.Geriausia dovana: Tai puiki dovana jūsų mylimiems vaikams, mėgėjams, giminės ir draugai.Taikoma proga: žiūrėti yra labai madingi ir prabangus, tinka visoms progoms Nuostabi žiūrėti.Tikslių judesių.Tikslaus laiko ir išlaikyti gerus laikus.Baterijos, kuris ateina su laikrodžių.Atsparus vandeniui (ne tinka nardymo ir plaukimo).Pigūs ir kokybiški produktai yra verta pirkti.Pakuotės: 1X žiūrėti Vandeniui instrukcijos: Jūs galite tik užpilkite šiek tiek vandens, o ne plauti, arba naudoti jį maudymosi, plaukimo ir nardymo.

GRĮŽTA IR MAINAI

1. Produktas bus siunčiami laiku atlikę mokėjimą . 2.Į www.adeira.lt standartinis pristatymas atvykimo laikas yra tarp 20 ir 60 dienas (Brazilija 60-90 dienų).Jei jūsų punktas netaikomas atvykti per 40 dienų, prašome mums pranešti.Jei negavote prekės per 60 dienų (Brazilija 90 dienų), mes 100% grąžinimo jūsų mokėjimą. 3.Jei nėra logistika informacijos, prašome susisiekti su mumis pirmą, siekiant padėti jums paklausti.bet kits klausimus ,plz nedvejodami kreipkitės į mus.1.Jei produktas nebus naudojamas, nesijaudinkite, prašome susisiekti su mumis pirmą, mes padėsime jums ją išspręsti.Dėl laiko skirtumo, mes paprastai atsakyti per 24 val., išskyrus švenčių dienomis. 4.Jei produktas turi kokybės problemų su 7 dienas nuo gavimo ,mes organizuojame prekių mainų nemokamai, arba grąžinsime jums !

Didmeninė ir Drop Laivyba yra ir sveikintinas.Didmeninė,mes galime pasiūlyti nuolaidą arba nemokamai express shipping", kuri paprastai užtrunka ne ilgiau kaip vieną savaitę atvykti.Drop laivyba: 1.Mes galime padaryti CSV Drop Laivyba. 2.JAV,AU,CA,UK,RU epacket yra. 3.Nėra ribotų išteklių, kad būtų įvykdyti užsakymus. 4.Užsakymai bus išsiųsti per 48 Valandas. 5.Nėra sąskaitos faktūros ar bet imformation įtraukti.Jei norite padaryti Drop Laivyba, prašome susisiekti su mumis,kad galėtume pasiūlyti jums geriausią kainos ir geriausias aptarnavimas, ačiū!Kaip gali sekti savo paketą?Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį.Kai pirkimo apsaugos laikas bėga?Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaita, ir jūs turite pakankamai laiko gauti savo paketą.

Byla Storis 8mm
Modelio Numeris CS118
Feature8 Zegarek Damski / Relogio Feminino
Kilmės KN(Kilmės)
Feature2 Moteris Žiūrėti 2020 M / Moteriški Laikrodžiai 2020 M.
Juostos Ilgis 0cm
Bylos Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Juostos Plotis 6mm
Užsegimas Tipas NĖRA
Prekės Pavadinimas cansnow
Feature6 moteriški laikrodžiai top prekės
Ciferblato Skersmuo 20mm
Feature1 Moterys, Kvarciniai Laikrodžiai /Ponios Kvarco Žiūrėti
Stilius suknelė
Judėjimas KVARCAS
Grupė Medžiagos Tipas Nerūdijančio Plieno
Feature9 Montre / Relogio / Zegarek
Dėžės & Atvejais Medžiaga Paketas nr.
Feature3 Deimantų Žiūrėti / Kalnų Krištolas Žiūrėti
Atsparumas Vandeniui Gylis Ne vandeniui
Feature10 Relojes Para Mujer / Horloges Vrouwen
Feature5 Moterų Prabangūs Laikrodžiai / Laikrodžiai Moterų Mados
Byloje Formos ROUND
Funkcija Auto Data
Sertifikavimo NĖRA
Dial Lange Medžiagos Tipas Stiklas
Feature4 Rankiniai Laikrodžiai Moterims / Apyrankės Moterims
Feature7 Montres Femmes 2020 Luxe / Apyrankė Femme 2020 M.

Panašūs produktai