OTMENG Nerūdijančio Plieno Žiūrėti juosta 18mm 20mm 22mm 24mm Apyrankę Moterų/Vyrų Riešo Dirželis Tinka Įvairios Prekės Watchband

€9.88

-14%

€11.61

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: žymeklį watchband 18mm, 18mm apyrankė, rožinio apyrankę 20mm, odos watchband, žiūrėti juosta 20mm u, iwc odinis dirželis, užsegimas dirželis, 24 mm watchband, dia žiūrėti juosta, 20mm apyrankė nerūdijančio.

Aprašymas: Tipas:Žiūrėti Band Medžiaga:Nerūdijantis Plienas 1 Nemokamą dvi sąsajos ir įrankių, vienas iš plieno diržas tinka keli laikrodžiai. 2 Nemokamai montavimas ir koregavimas, priemonių, siekiant sumažinti nereikalingų darbo sąnaudas sau. 3 Mes naudojame aukštos kokybės logistikos paslaugų teikėjai, platinti savo produktus ir pasiekti jums greičiau. 4 Aukštos kokybės žiūrėti plieno diržai gali padaryti jūsų geriau žiūrėti ne savo temperamentą.Komplektą Sudaro: 1 x Žiūrėti Juosta 1 x Lanko sąsajos 1 x plokščią sąsajos 1 x įrankių Esame fabrikas, Jei jūs turite kitą produktą, ar reikia pirkti daug produktų, prašome susisiekti su mumis(trademanager arba rašykite el. paštu).Mes pasiūlysime jums geriausią kainą jums.Pastaba: Dėl savo skirtingų ekrano nustatymas ir apšvietimas, ji gali ir turi kai kurių spalvų skirtumas nuo realaus objekto.Tačiau mes garantuojame, kad stilius yra toks pat, kaip parodyti.dėkojame ir prašome suprasti.

Užsegimas Tipas Du kartus paspauskite drugelis užsegimas
Grupė Medžiagos Tipas Nerūdijančio Plieno
Elemento Tipas Watchbands
Prekės Pavadinimas OTMENG
sąlyga Naujoji be žymės
Modelio Numeris U-001
Juostos Ilgis Kita

Panašūs produktai