YBM MTB, BMX Jersey MX, Motokroso Visą Rankovės Enduro Džersio Poliesterio Kalnų Dviratis Dirt Bike Dviračių Džersis Cool Jausmas

€10.97

-40%

€18.29

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: dailidžių mašinos, mados piršto žiedą, frock dizaino moteris, stomatologas handpiece, royal blue vestuvių bridesmaid suknelę bridesmaids, velnias moteris, suknelė mados korėjos, svetimų mados, suknelė šalis, haylou ls05.

dydžių lentelė

Informacijos Naudojimas: Vyrų Moterų Jersey:100% Poliesteris Funkcija: Kvėpuojantis/Quick dry/UV apsauga/Suspaudimo Patarimai. 1. Žemiau dydžio diagramos gali būti 1-3 cm nuokrypis dėl audinio ir rankinis matavimas. 2. Jei norite didesnio ar mažesnio dydžio, prašome susisiekti su manimi, mes tinkinti ją kaip jūsų reikia.

sublimacija - spalva

Yra spalva aberacijos tarp produktų nuotraukas ir materialius objektus, spalva produktų, prašome kreiptis į materialius objektus.

Klientų Aptarnavimas:

Pristatymo laikas: 15-25 darbo dienas nemokamas pristatymas paštu office po 7-15 darbo dienų iki express pristatymas (Ispanija, Portugalija, Olandija ir kitos Europos šalys, apie 2 savaites po atvykimo.) Jei turite klausimų dėl dydžio, maloniai prašome kreiptis į klientų aptarnavimo centrą

Prekės Pavadinimas Yibimotto
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Elemento Tipas Megztiniai
Sezonas Rudenį
Sportas Tipas Dviračių sportas
Audinio Tipas Broadcloth
Funkcija Anti-prakaitas
Medžiaga Spandex
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Užtrauktuko Ilgis Ne Užtrauktukas
Lytis Unisex
Modelio Numeris CT-MX01
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai