Mano Keistai Mokyklos 6Pcs/set Kinijos Anksti Skaitytojai Skyrius Knygas 6-10 metų Amžiaus Supaprastinta Kinų (nr. Pinyin) Dan Gutman

€24.12

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: knyga pinyin, knyga stander, hsk, ebook reader, suaugusiųjų spalva knyga, kinijos vadovėlis, diamond siuvinėjimo banginis, siuvimo siūlai gutermann, knyga electron, kinijos mokytis.

Pagal rekomendacijas, daug tėvai ir mokytojai , tai Kinų edition anksti skaitytojai skyrius knygos yra atrinkti 6-10 metų amžiaus vaikams .Jie yra geras pasirinkimas vaikams, kurie persikėlė už lengvai skaitytojų, bet dar nebus perskaityti vidutinio laipsnio romanus Kinijos.

Amžius asortimentą šios rūšies knyga paprastai yra nuo 6 iki 10, bet kad bus skirtis priklausomai nuo įgūdžių lygį, žinoma.

Dauguma šių knygų yra gerai žinomas visame pasaulyje , ypač populiarus tarp vaikų .

Apie šį rinkinį:

Puikus nenori skaitytojai ir žodžio mėgėjams tiek, bestselerių autorius Dan Gutman tai neįtikėtinai populiarus Mano Keista Mokyklos serija jau turi kažką kiekvienam.

Mano Keistai Mokykla #1: Miss Daisy Yra Crazy!

Mano Keistai School #2: P. Klutz Yra Riešutų!

Mano Keistai School #3: Ponia Roopy Yra Loopy!

Mano Keistai Mokykla #4: Ms. Hannah Yra Bananų!

Mano Keistai School #5: Miss Mažas yra off the Wall!!!

Mano Keistai School #6: P. Hynde Yra iš Savo Proto!

Niekada anksčiau mokykloje buvo šios sumaišyti—ar tai smagu!

Miss Daisy, kurie moko antrojo laipsnio, nežino, kaip pridėti arba atimti.Ne tik tai, kad ji nežino, kaip skaityti ar rašyti, arba.Ji yra dumbest mokytojas pasaulio istorijoje!

Antroje knygos originalo Mano Keista Mokyklos serijos, Pagrindinis Klutz eina riešutų!Jis nori lipti į viršų Ella Mentry Mokyklos stiebo.Jis net pabučiavo kiaulę ant lūpų ir dažytos jo plikos galvos oranžinė.Ir dabar jis nori bungee šuolis nuo stogo mokyklos apsirengęs kaip Kalėdų Senelis!

Trečiojoje knygoje originalo Mano Keista Mokyklos serijos, naujas bibliotekininkė Ponia Roopy gali būti A. J. craziest mokytojas dar!Prieš klasės prasideda, jie suprato, kad jos išdorotus pirmojo Prezidento George Washington ir tada Little Miss Muffet.Ir Ponia Roopy nebus net pripažinti, kad tai jos!Gali A. J. ir jo klasės padėti jų labai neramus bibliotekininkė prieš ji kažką tikrai trenktas?

Ketvirtoje knygos originalo Mano Keista Mokyklos serija, dailės mokytojų Miss Hannah rodo, A. J. ir gauja, kad menas yra visur!Ji vilki sukneles, pagamintas iš potholders ir renka šiukšles, o ne mesti jį.Ir net daro A. J. nupiešti su smirdantis, tattletale Andrea!

Penktoje knygos originalo Mano Keista Mokyklos serija, Ella Mentry s gimnastikos mokytojas, Miss Mažas, moko A. J., Andrea, ir gauja apie tinkamumą.Bet kaip gali kas nors likti formos žongliravimas šalikai, balansavimas plunksnos, ir daro Vištienos Šokis?Nepriklausomai nutiko įšaldyti žymeklį, arba dodgeball?

Muzikos klasė yra nuostabus!Mokytojas, Ponas Hynde, raps, pertrauka-šoka, ir vaidina bongas būgnai vykdytojo plikos galvos.Bet jis eina per toli, kai jis bando padaryti A. J. kiss Andrea mokykloje žaisti.Yuck!Bus A. J. išgyventi?

Pagrindinio Informacijos apie šį rinkinį:

Amžius: 6-10 metų amžiaus

Leidėjas: Jiangsu Phoenix Vaikų Leidykla(Jan,2012)

Minkštas: 69/78/72/72/78/80 puslapius

Kalbos:Supaprastinta Kinų (nr. Pinyin)

ISBN: 9787534661297/9787534661327/9787534661266

9787534661280 /9787534661273/ 9787534661310

Gaminio dydis: 18.6 x 13 x 3.8 cm/ 7.3 x 5.1 x 1.5

Originalus Šalį Amerika
Tipas Knygos
Prekės Pavadinimas skcyedar
Auditorija Vaikai
Žanras išsilavinimas
Modelio Numeris Minkštas viršelis
Kalbos Kinijos nr. pinyin

Panašūs produktai