6.2" Dėl KOLEGA A7 lcd Ekranas jutiklinis ekranas skaitmeninis keitiklis asamblėjos KOLEGA A7 ekrano pakeitimas, remontas, dalys

€19.12

-39%

€31.86

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: ipod nano dirželis, "samsung" a7 10 lcd, oneplus 9 lcd, filmas k5 pro, crystal kolega a91, a7 2018 amoled ekranas, kolega telefonas, j530, objektyvo kolega a72, a31 lcd.

6.2" Dėl KOLEGA A7 lcd Ekranas jutiklinis ekranas skaitmeninis keitiklis asamblėjos KOLEGA A7 ekrano pakeitimas, remontas, dalys

Apie gaminį: 1. 100% visiškai Naujas ir niekada nebuvo naudojamas LCD Ekranas KOLEGA A7 Telefonas. 2. Pakeitimo dalis naudojama pakeisti savo negerai, sugadintas, nulaužtas, nėra pripažįstami LCD ekranas. 3. Gamyklos tiesiogiai.Sumažinti tarpininkas pelno. 4. Išbandyta gamykloje ir bandymas prieš pristatymas įsitikinkite, nulis defektų, jokių dėmelių, nėra negyvų pikselių ir ne bet kokią funkciją klausimus. 5. Supakuoti labai gerai ir saugiai.Ateina su pretective plastiko kino ekranuose ir saugaus pakavimo. 6. Pristatymo savo užsakymą per 3 darbo dienas nuo mokėjimas patvirtino. 8. Puikiai po pardavimo paslaugos 9.Didelis Kiekis sandėlyje Pardavimui!Mes turime didelius kiekius sandėlyje, pasirengę greitai vežimas, sveiki atvykę partijos tvarka tyrimą su mumis.

Įrengimas Pranešimas

1. Prašome patikrinti, ekrano ir išbandyti jį prieš jums ją įdiegti.Jei turite kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą. 2. Prašome atidžiai įdiegti ekrano, nes ekranas yra silpnos produktus.Ypač flex kabelis. 3. Mes labai rekomenduojame, profesionalus montavimas - dalys, sugadintas diegimo metu nepriimami garantinį laikotarpį.Pastaba: 1. Nereikia spausti į 4 kampai ekrane, jis bus lengvai pažeisti . 2. Įsitikinkite, kad kiekvienas varžtas yra įdiegta, grįžti į pradinę padėtį. 3. Mes rekomenduojame, kad jūs turėtumėte rasti profesionalių įdiegti, jei jūs neturite pasitikėjimo padaryti tai pat.

Garantija :

1. Kai siunta atvyko, prašome PATIKRINTI, ar produktai, GEROS būklės.Jei bet kokią žalą, pakuotės, prašome nepriimkite paketą ir atsiliepimai mums. 2. Visus produktus, 6 mėn garantija, 100% brand new ir griežtai patikrintas prieš vežimą.Prašome nereikia ĮDIEGTI prieš Bandymus(TIK prie LCD mainboard bandymų).Prašome pranešti mums PER 3 DIENAS nuo gavimo siuntinių, jei esate nepatenkinti su produktų (Realias nuotraukas, vaizdo įrašus ir kitus įrodymus, turi būti suteikta, escpecially, kad "ZHIGUANG" tag įrodyti jums, nusipirkau elementą mums), tada mes siūlome pakeitimas /grąžinimo paslaugas.GARANTIJA NEGALIOJANČIU, jei LCD sugadintas po Įdiegimo.Kad Negražinami!Jeigu esate patenkinti produktais po bandymo.TADA galite įdiegti savo telefone. 3. JEI LCD Jau Įdiegta ir rasti tam tikrą problemą.Prašome siųsti mums atgal per 3 dienas.Jei LCD NEBŪTŲ pažeistas arba sugadintas, mes jums pakeitimo 4. Jei elementas yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojamos /naudotos, mes Tik siūlome keitimo paslauga po to, kai mes gauti grąžą elementą.

Kilmės KN(Kilmės)
Suderinamos Prekės KOLEGA
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
LCD Kit Taip
Modelio Numeris Dėl Kolega A7
Prekės Būklė Naujas
Jutiklinio Ekrano Tipas Capacitive Ekranas
LCD Dėl Kolega A7
Medžiaga TFT
Tipas LCD & Touch Ekranas skaitmeninis keitiklis
Ekranas > 3"

Panašūs produktai