Lauko Nešiojamų Palapinė Pop-Up Pod Privatumo Lengva Įsteigti Palapinės Persirengimo Kambarys, Stovyklos, Tualetas Lietaus Prieglobstį Lauke Kempingo Paplūdimys

€6.32

-28%

€8.90

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: 1 Asmeniui Palapinėje, 3 palapinė, keumer palapinė, privatumo palapinė, lengva palapinė, informacinė palapinė, žygis palapinė, lengva palapinė camp, lauko palapinė, markizės turistų.

Kulka Taškų:

1、Platus: nešiojamų privatumo palapinė puikiai tinka naudoti kaip lauko tualetai, dušas palapinė keitimas/persirengimo kambarys, kempingas/žvejybos pastogę.Tai puikus prieglobstis atvirame lauke, paplūdimyje, miške, kelionės, žaidimai, rinkimas, šou veikla.Siūlomi stogo konstrukcija užtikrina, kad privatumo.

2、Momentinių Set-up": nuolatinis palapinė gali būti sukurta greitai ir lengvai, vos keli žingsniai ir išardyti lygiai taip pat greitai; ne problema, net pradedantiesiems - visi jūs turite padaryti, yra ištraukite saugos virvės, atsiskleisti palapinę lenkai ir pritvirtinti palapinę vinys galutinės baigties, nr. klasikinis telšių statybos darbus.

3、Įspūdingas Funkcionalus Dizainas: sidabras padengtas palapinė paviršius atspindi saulės blokuoti iki 95% kenksmingų UV spindulių, naudotojo apsaugos nuo netikėtų deginimas nuo saulės.Palapinės yra pagamintos iš 190T poliesteris su nuolat atsparus vandeniui ir vidinis prieglaudoje sauso.Skinai yra lengvas privatumo ūgio pop-up palapinės būti puikus kempingas ir paplūdimys.

4、Vėdinamoje Palapinė: Top windows ant šono ir atgal į palapinę gali veiksmingai paskatinti oro cirkuliacija viduje palapinę.Ne apačioje, konstrukcija ir atidarymas didelis užtrauktuku duris, taip pat padeda vidinė oro cirkuliacija.

5、Kelių priežasčių: skinai yra 2 dydžių neprivaloma, įskaitant 120x120x190cm/47x47x75inch ir 150x150x190cm/59x59x75inch, šis nešiojamas pop-up privatų kambarį, lauko padažu arba dušas naudoti kempinge ar prie baseino; Idealus asmens kambarys, vieta kempingas, tualetas.

Savybės:

1. Aukštos Kokybės Medžiaga: Pagaminta, su aukštos kokybės, vandeniui taftos 190T nailonas poliesterio ir lankstaus plieno, patvarumo, ši palapinė atlaiko elementus patikima ir daugkartinio naudojimo

2. Lengvai Įeiti Ir Išeiti: užtrauktukas durys yra lengva įvežimo arba išvežimo.Jei jums reikia atidaryti duris, galite išpakuokite užtrauktukų pirma ir tada roll duris ir susieti jį su dirželiais viršuje.

3. Praktiškas Dizainas: Top windows ant šono ir atgal į palapinę gali veiksmingai paskatinti oro cirkuliacija viduje palapinę.Ne apačioje, konstrukcija ir atidarymas didelis užtrauktuku duris, taip pat padeda vidinė oro cirkuliacija.

4. Visapusiškas pakavimo priedai apima: 4 metalo įrengimo poliai, 4 vėjo lynai, naudojamas nustatyti, kad palapinė nebūtų iš susprogdintas vėjo.Ir palapinę, laikymo krepšys, lengvai saugoti palapinė bet kuriuo metu.

5. Patogiai Telpa 1 Asmeniui - palapinė yra dviejų dydį galite pasirinkti: 120X120X190CM/47X47X75 Colių ir 150X150X190CM/59X59X75 Colių kai atidaryti, teikti erdvus interjeras pastogę, kad patogiai tilptų 1 dauguma žmonių.Tai gali būti sulankstytas į kompaktišką dydį 57 *8*9cm,-ultra lengvų konstrukcijų ir ateiti su krepšys leidžia lengvai transportuoti.

Specifikacijas(apie):

Elemento tipas: Nešiojamas Tualetas Palapinė

Naudojimas: Lauko Kempingas

Gaminio spalva: Geltona/Armijos žalia/Juoda/Kamufliažas

Sandėliavimo dydis: ilgis ir plotis 60*12CM

Plėtimosi dydis: 120x120x190cm/47x47x75inch ir 150x150x190cm/59x59x75inch

Svoris: 1600g

Struktūra: vieno sluoksnio

Išorės vandeniui indeksas: 1500mm (imtinai)-2000mm (nepridedami)

Apačioje vandeniui indeksas: 2000mm (imtinai) -3000mm (imtinai)

Pareigos: Persirengimo kambarys, Dušo Kambarys, Tualetas

Savybės: Lengvas, Sulankstomas, Atsparus Vandeniui

Medžiaga: poliesteris

Spyruokle medžiaga: Stiklo pluoštas

Pakavimo Sąrašas:

1 * Palapinė

4 * Kuolo

4 * Tvora virvė

Drop laivyba Parama
Tipas 1 - 2 Žmonių Palapinė
Pastato Tipas Greitas Automatinis Atidarymas
Punktas Pop-up Palapinės
Polių Medžiaga Kita
Sezonas Trijų sezono Palapinė
Sluoksniai Dvigubas

Panašūs produktai