Aukštos Kokybės Silikono Klaviatūra, Apsauginis Dangtelis, Klaviatūros Lipdukai Odos Padengti Keycaps "Dell" KB216 Laidinė Klaviatūra

€2.51

-39%

€4.18

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: padengti dell klaviatūra, "dell" nešiojamas kompiuteris, žaidimo pelės mygtukai, klaviatūros rusijos aplinkosaugos ¾enklelis, marmuro klaviatūros viršelis, dell inspiron 15 3000 lipdukas, amatininkas keycap, nešiojamas kompiuteris msi lipdukas, apačioje dell inspiron 7520, v keycap.

Aprašymas

Tai yra apsauginė klaviatūra padengti.Pagamintas iš aukštos kokybės silikono, patvarus, skirtas ilgam naudojimui.Jis yra minkštas ir ne lengvai deformuojasi.Jis gali apsaugoti klaviatūrą nuo kavos, vandens, dulkių ir kai kurių kitų teršalų.Tai yra labai patogu ir lengva valyti ir laikyti.

Savybės

-Medžiaga: Silikonas.

- Suderinamumas : suderinamumas "Dell" KB216 laidinė klaviatūra, Dell KM636 belaidė klaviatūra, Dell Optiplex 5250 3050 3240 5460 7450 7050 ir Dell Inspiron AIO 3475/3670/3477 all-in-one " darbalaukį.Prašome patikrinti, ar jūsų klaviatūros, kad būtų išvengta neteisingo pirkti!

- Pranešimas: Prašome palyginti nešiojamieji kompiuteriai, klaviatūros išdėstymą ir modelio gaminio nuotraukos, siekiant išvengti perkant nesuderinama klaviatūros!!Prašome nedvejodami kreipkitės į mus dėl bet suderinamumo problemas.Pastaba: Jei "Enter/Grįžti" raktas atrodo kaip arabiškas skaitmuo "7", tada šis produktas nėra tinkamas jūsų nešiojamas kompiuteris!Ji veikia tik dėl U. S. versija, ir "Enter" klavišą, yra stačiakampio formos.

- Geriausia raštas: lygus ir patogus liesti, tai ultra-plonas klaviatūros raštas yra suprojektuota, kad būtų atsparus vandeniui ir dulkėms, siekiant apsaugoti jūsų nešiojamojo kompiuterio klaviatūra iš išsiliejimo, dulkių, kavos, arbatos ar vyno, ir kitų teršalų.

- Praktinis: Tvirtos ir nenuodingos.Patogiai jausmas, kai spausdinsite.Pritaikyti klaviatūrą, o pridedant papildomą apsaugą.

- Mūsų paslaugos: 60 dienų jokios rizikos pakeitimo garantija.Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis tiesiogiai ir mes stengiamės jas spręsti.

Pakavimo sąrašas

1 x Klaviatūros Viršelis

Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija Atsparus vandeniui
Medžiaga Silikono
Prekės Pavadinimas Foxnovo
Taikymo Dydis Bendrieji Klaviatūra

Panašūs produktai