1/24 Zora, Vestal Romos Dervos rinkinio Pav GK Nepadengtas Jokia spalva

€8.98

-10%

€9.98

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: snk "chess titans" plakatas, nezuko sekso lėlė, senovės roma, chizuru mizuhara, paveikslas megumin, steyr, 1 64 dervos pav., moteris, "zara", darknes konosuba pav., 79mm.

1:visus produktus parduotuvėje parduodami baltos spalvos modelis, be spalvų, reikia būti poliruoti, dažų purkštuvu ir surinkti.Spalva nuotraukas galite pamatyti, yra naudojamas kaip kontrastas pateikti savo nuorodą spalvos.Nepamirškite atkreipti dėmesį į tai.Visas prekes mūsų parduotuvėje, ne spalva, nesurinkti.

2:visi produktai neturi originalios pakuotės, nr. montavimo instrukcijos, jokių nuotraukų. (protas klausia pirkėjams rinktis atsargiai)

3:po produkto gavimo, jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis, tai yra pirmas kartas, kai mes išspręsti problemą jums, nesijaudinkite.

4:jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome, nepamirškite pateikti mums penkių žvaigždučių šlovė!Labai ačiū!

5:esu fanatiškas modelis entuziastas save.Mes suprantame jūsų poreikius.Produktų skaičius yra ribotas.Yra daug produktų, kad nėra išleistas.Taigi, jei turite kokių nors prašymų, prašome susisiekti su mumis.Aš tikiuosi, mes galime jums padėti.

spalva Unpainted
Modelio Numeris R54
Temos Filmų ir TV
Pagal Animacija Šaltinis Vakarų Animiation
Masto 1/24
Prekių Požymis Asamblėja
Mfg Serijos Numeris Derva
Prekės Pavadinimas ZXZ
Baigus Laipsnio Pusiau gatavo Produkto
Amžius > 14 metų
Elemento Tipas Modelis
Forma Unassambled
Medžiaga Derva
Originalioje Pakuotėje No
Įspėjimas Ji netinka, jaunesni kaip 14 metų amžiaus, ir prekes reikia t
sąlyga Akcinė Straipsniai
Lėlės Tipas Modelis
Lytis Unisex
Nuotolinio Valdymo Pultas No

Panašūs produktai