Abrikosų Minkštas Džemperis Moterims Golfo Plonas Modelis Megztiniai Ir Puloveriai Tricot Traukti Femme Viršūnes Jersey Džemperiai

€5.02

-26%

€6.87

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: mados megztinis, moteriški tricot, traukti "zara", megztiniai megztinis moterims, Tricot, pristatymas į kazachstanas, džersis moteris vilna, pearl su megztinis, 100 akrilas megztinis, rožinis megztinis moteris.

Jei jums patinka šis straipsnis,prašome įtraukti jį į jūsų "Pageidavimų Sąrašą",Jei jums patinka mūsų parduotuvėje,prašome įtraukti jį į savo "Parduotuvėje Sąrašą".Ačiū jums labai!!! ^-^ 100% pati kaip foto. 100% geras klientų aptarnavimas. 100% aukščiausios kokybės užtikrinimo.Dydis Krūtinė Rankovės Ilgis Vienas dydis 72-120cm/28.3-47,2 proc." 53cm/20.8" 56cm/22.0" Pastabos: 1inch=2,54 cm 1. Prašome leisti 1-2CM skiriasi dėl rankinis matavimas. 2. Realios spalvos gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl kompiuterio ekrano rezoliuciją, ekrano ryškumas, kontrastas ir kt.Tikiuosi supratimo.Have a nice prekybos dieną!Kokybė yra pirmieji su geriausias paslaugas.klientai visi yra mūsų draugai.Mados dizaino,100% visiškai Naujas,aukštos kokybės!

Rankovės Stilius Reguliariai
Apdaila NĖRA
Technics Kompiuterio Megzti
Storis Plonas (Vasarą)
Sezonas Pavasario/Rudens
Medžiagos Sudėtis Poliesteris,Medvilnė
Apykaklės Golfo
Modelio Numeris MOTERIS
Drabužių Ilgis Reguliariai
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Medžiaga Medvilnės
Lytis MOTERIS
Stilius Atsitiktinis
Uždaryti Tipas NĖRA
Elemento Tipas Puloveriai
Modelio Tipas Kietas
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai