NAUJAS Wilkinson Elektrinė Gitara Humbucker Paėmimas - WHHB (kaklo ir tiltas) Alnico 5 Magnetas Vario-Nikelio Netaurieji Korėjos

€26.56

-15%

€31.61

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: 4 stygų gitara pikapas, metalo humbucker pikapas, humbuck, akustinė gitara tilto balnas, st mini humbucker, kmise humbucker paėmimas, p 90 pikapas, imtuvo wilkinson, alnico magnetas, pakaba magnetas.

1.Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.Mūsų gaminiai yra konkurencingos kainos ir aukštos kokybės. 2. Jei jums reikia mūsų produktų didelį kiekį , galite susisiekti su mumis.Mes suteiksime jums nuolaidos.Laivybos Ir Grąžinimo: 1.Pristatymas per 1-7 darbo dienas, jei mokėjimo pavyks. (Išskyrus savaitgalį ir švenčių diena) 2. Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekių kainą, arba laivybos kaina. 3. Mes dar kartą patikrinkite, punktas (- ai), prieš teikimo,ir užtikrinti kokybę ir kiekį.ir jie bus supakuoti kruopščiai, siekiant išvengti žalos tranzitu.Kreipkitės Ir Atsiliepimus 1. Mes skatiname klientus susisiekti su mumis tiesiogiai, net jei mes negalime jums atsakyti nedelsiant, nes laiko skirtumas.Į visus klausimus bus atsakyta per 24 valandų darbo dienų, ir mes pasistengsime geriausia atsakyti per 72 valandas šventes.

Prekės Pavadinimas RANKOS
Modelio Numeris WHHB BK
Tipas Pikapas

Panašūs produktai