10 Vnt Makiažas Šepečiai Marmuro Modelis Profesinės Fondas Maišymo Maskuojamasis Akių, Veido Skystis, Milteliai, Grietinėlė, Makup Teptuku Rinkinius

€8.12

-20%

€10.15

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: marmuro miltelių, makiažas marmuro, teptukas akių nustatyti, makup rinkinys, makup milteliai, rinkinys makup, veido makup, makiažo rinkinys, teptuku makiažas, makup.

♛PUIKUS MAKIAŽO TEPTUKŲ RINKINYS:10vnt makiažas šepečiai pagrindas, skaistalai, milteliai, bronzer, šešėliai, akių kontūro, antakių, lūpų, makiažo, žymėjimo įrankis arba maišyti, atitinka visus jūsų taikant makiažas.Jis puikiai tinka tiek pradedantiesiems, tiek ir profesionalus makiažas menininko. ♛SPALVINGAS IŠVAIZDĄ: Rimtas balto marmuro modelio rankena su aukso, kad šis šepetėliai atrodo kietas ir pagamintas iš aplinkai nekenksmingų, EWENSOO prabangus makiažas šepečiai rinkinys yra puikus viršų dovanų rinkinys mergaitėms ir moterims, be abejo. ♛AUKŠTOS KOKYBĖS: Super minkšti šeriai sintetinis pluoštas, kuris yra cruelty-free nekenkia jūsų odai ar patalpų plaukų.Tvirtos rankenos vidutinio ilgio yra lengva laikyti ir užtikrinti ilgą tarnavimo laiką, taip pat. ♛DAUGIAFUNKCINIS KOSMETIKOS KREPŠYS: Ateina su dideliais marmuro raštas marmuro modelio krepšys yra puikus pateikimas savo kosmetika, lengva nešiotis.Visur, kur jums eiti, šis paketas bus ne būti našta.Tai yra neįvykdyti būti graži apyrankė-antriešis maišą taip pat.

Rankenos Medžiaga Mediena
Kilmės KN(Kilmės)
Kiekis 10
Elemento Tipas Makiažas Šepetys
Prekės Pavadinimas EWENSOO

Panašūs produktai