170 Vienetų Drei Karoliukai Spalvotų Aliuminio Dread Spynos, Metalas, Rankogaliai Plaukų Apdailos Kasytės, Plaukų Papuošalai

€6.46

-21%

€8.28

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: granulių plaukų, rasta plaukų rinkliavos, granulių dreadlock, nėrimo dreadlock, plaukų žiedai, virvės, crystal plaukų papuošalai, nerijos nėrimo, karoliukai dreads, kalėdų dreadlock karoliukai, dreadlock papuošalai.

Apie produktą

Komplektą sudaro: 170 vienetų 7 spalvų dread spynos Laikymo dėžutė.25 x Aukso drei, 25 x Sidabro drei,24 x Raudona drei, 24 x Violetinė drei, 24 x Pink drei, 24 x Mėlyna drei, 24 x Žalia drei,1 x Saugojimo dėžutė.

Tvirtas, Medžiaga - Vikingų drei yra pagamintas iš specialaus aliuminio, su gera plastiškumas ir kietumas, jis yra patvaresni nei bendros aliuminio gaminių, nėra lengva pakeisti ir gali būti naudojamas kelis kartus.

Dydis - Ten rankogaliai dydis yra 0.4 colių(10 mm) skersmens ir 0,6 colių(15 mm) aukščio, atsiskleisti dydis yra 1.2 colių (30 mm) ilgio, 0,6 colių(15 mm) pločio

Platus Naudojimas:aliuminio plaukų drei rankogaliai yra gražus, plaukų papuošalai, plaukai priauginimui, plaukų pynės, ir šie specialūs raštuotas asorti plaukų rankogaliai tinka šalis, vestuvių, foto, madų šou, nuotakos, keltas ir kt.

Apie aptarnavimas po pardavimo: Jei pastebėsite, kad produktas, kurį gavote yra nekokybiška ar nepatinka, Prašome nukrito laisvai susisiekti su manimi, Mes jums tinkamą sprendimą(Nr. Priežasčių Grįžti Su Visa Grąžinamoji išmoka) ne Pirmą Kartą.

Medžiaga Aliuminio Metalo
Elemento Tipas Nuorodos, Žiedai & Vamzdžiai
Kiekis 170 vnt/Daug
Prekės Pavadinimas e-cloud
Modelio Numeris FH11-170
Kaip Naudoti nerijos plaukus pagal norimą stilių

Panašūs produktai