PUIKUS ELITO SPANKER Taktinis Molle Perdirbti Dėklas Nešiojamas Sulankstomas Atkūrimo Saugojimo Krepšys Lauko Medžioklės Karine Įranga

€11.12

-10%

€12.36

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kišenėje taktinis karo, karinis taktinis rankinė su diržu, spanker lauko, c medžioklės reikmenys, krepšys įrangos technikas, kūrybos perdirbtų produktų, molle elito spanker, edc įrankis, minkštas cordura, dirželis twinfalcon.

Ypatybė:

CORDURA sąvartyną, dėklas, yra aukštos kokybės ir tvirtos CORDURA medžiagos, aukščiausios elastinga guma.Iškelties dėklas yra svarbi įrangos kelyje ar greito tempo žaidimas.

Laikymo krepšiai lengvas,lengva laikyti daiktus ir atlikti, kai nenaudojate, dėklas raukšlės toli, jums sutaupyti erdvės.Yra sagtis fiksuotojo Kai jūs sulankstyti jį.

Su Molle Modulis, jis gali būti pakabinti ant įranga su MOLLE modulis, taktinės liemenės, kuprinės, diržai ir kt.

Naudoti laminavimo gauti maišelis kišenėje, suveržkite virve taip, kad laido spintelę fiksuotos virvės.Yra nailoninių juostelių su rankena viršuje, galite jį naudoti ir nešiotis iškelties pak.

Bet taktinė situacija,taktika lašas maišelis puikų lankstumą ir saugumą.susukti Dydis:4.5 in*4.5(L*W) inopened dydis:8.27 į*6.70 į*3.15 in(L*W*H)

Ekrano Dydis

Fizinio Ekranas

Spalvotas Ekranas

Dėkojame už jūsų užsakymų!Linkiu jums būti laimingas pirkinių!

Funkcija Atsparus vandeniui
Medžiaga CORDURA
Priedai Neapima jokių priedų ir punktai
Prekės Pavadinimas PUIKUS ELITO SPANKER
Tipo sportas Medžioklė
Kilmės KN(Kilmės)
spalva BLK, COB
Tipas Šiukšlių maišą, laikymo paketas
Numeris EP111
Stilius Lauko medžioklės taktinis

Panašūs produktai