Universalus Automobilių Sėdynių užvalkalai AUTOHIGH Prekės Siuvimo Sedanas Apsaugų daugeliui Automobilių, Sunkvežimių Interjero

€5.63

-10%

€6.26

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: alkantara automobilį, automobilių apima lauko, kūdikių automobilių sėdynės padengti raštas, priekabos sunkvežimių, automobilių universaliųjų automobilių sėdynės padengti, automobilis geros, isuzu d max, padengti dėl paso, dangtelis sėdynės, automobilis ford.

AUTOHIGH Pažadu: tai Ne Meilė, gavusi 7 dienų.Nemokamai Grąžinti dėl kokios nors priežasties per 15 dienų.Jūs esate Apsaugoti Nuo Spustelėkite Pristatymo.Prašome Mėgautis Savo Pirkimo!!!

Savybės:

1. Visapusiška Apsauga - Sukurti naują išvaizdą jūsų automobilio sėdynes ir apsaugoti jį nuo išsiliejimo, purvą,gyvūnų plaukus ir t. t .Tuo pačiu metu, ji gali išvengti žalingo ultravioletinių spindulių, gamtos dėvėti net atsitiktinių įbrėžimų prie automobilio sėdynės, išlaikyti pradinę spalvą sėdynės, ir net padidinti vertę, kai perparduoti automobilį.

2. Universalus Įtaisyti - Elastingas diržas ant šono, lankstus dirželiai ir plieno kabliukai, kad šis sėdynės padengti tinka daugumos automobilių, Džipai, sunkvežimiai,Van.Prašome patikrinti dydžio jūsų sėdynė prieš perkant.

3. Oro pagalvė Suderinama Aukšto Saugos Naudoti - auto sėdynių užvalkalai neturi trukdyti atidaryti oro pagalvė, taip pat rezervuota atidarymo skylių sėdynės diržo ir patiesalas tinka daugumai automobilių.

5. Mūsų Garantija - atsiųskite el. paštu mums jei bet koks nepasitenkinimas ir abejonės, mes stengiamės, kad patenkinti jus.Tai yra mūsų garbė jums padėti.

Specifikacija:

u Medžiaga: Aukštos kokybės tinklelio audinio kempinė

u Priekinės Sėdynės Padengti: 46.5"x22"

u Pagalvėlės dangtis:11.9"x10.6"

u Suderinama Transporto priemonės: Apima Tinka visos Standartinės Automobilių Sėdynės

u Taikoma Sezonas: 4 Sezonai

Suite Numeris
Elemento Plotis 25cm
Elemento Ilgio 28cm
Įrengimas
Elemento Tipas Sėdynių Užvalkalai & Palaiko
3 funkcija
Medžiagos Tipas Poliesteris
Priežiūra
Spalva
Prekės Svoris 0.68kg
Prekės Pavadinimas
Specialios Funkcijos Pagrindinės Funkcijos
Elemento Aukštis 15cm
Funkcija 1
2 funkcija
Taikoma Sezonas Keturis Sezonus
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai