NexFan Ultra Oro Aušintuvas Greitai Aušinimo Oro Kondicionierius Nešiojamas Ventiliatorius Aliejus Difuzoriaus Biuro Kelionės Mini Ventiliatorius

€29.95

-28%

€41.60

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: oro sąlygos langą, nuotakos ventiliatorius, Oro Aušintuvas Filtras, ventiliatorius tabl, oro kondicionierius namų, oro langą, mobil oro kondicionierius, ide splitter, oro aušintuvas mini, MICROHOO.

Savybės:

NexFan Ultra super slick su unikaliai tylus ieškoti ir žemas profilis.Su tokio dydžio, tik 14.4 x 16.1 x 15.9 cm, NexFan Ultra yra itin mobilūs ir lengvai gali būti imtasi per savo bagažo.

NexFan naujas triukšmo bloko dizainas išlaiko triukšmo lygis pagal 68 dB net kaip ji sunkiai dirba, kad jus atnaujinamas.

O ne sutelkiant dėmesį tik apie aušinimo, į NexFan turi tris kitų rūšių nuo aktyvinimo.Galite perjungti įprastą aušinimo režimu ir drėkinimo aušinimo režimu.

NexFan Ultra ne tik suteikti jums su šaltu oru; tai yra, 4-in-1 prietaisas, kuris suteikia įvairių formų aukščiausios oro kokybę, įskaitant šaldymo,

Pridėti šiek tiek daugiau įdomus, NexFan funkcijų pridėta spalvų variantai.Mūsų aplinkos LED šviesos savybės vaivorykštė masyvas iš 7 spalvų leidžia jums nustatyti nuotaiką, tačiau jums patinka.

Specifikacijos:

Produkto Pavadinimas: NexFan Ultra

Medžiaga: ABS medžiaga

Galia: 10w

Spalva:Balta

Vėjo greitis:80CF/2.4-3m/s

Bako talpa:500ml

Maitinimo sąsajos:Micro USB

įvesties įtampos:100-240V,50-60Hz

Ventiliatoriaus pavara:3gear

Gaminio dydis: 14.4 x 16.1 x 15.9 cm

Spalva dėžutės dydis: 20x17.5x19CM

Patarimai:

Be uv-C, Sterilizavimo funkcija

Pakuotė:

1X Oro Aušintuvas

1XUSB Įkrovimo Linija

1xmanual

Modelio Numeris NexFan
Valstybės Surinkimo Ready-to-Go
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Komplektacija stendas 1
keyword2 Mini Ventiliatorius
keyword3 nešiojamas VENTILIATORIUS
Suderinamumas Viskas Suderinama
Kamera Įrengta No
keyword1 NexFan

Panašūs produktai