BBSET Pilka Balta Marmuro Spausdinimo Dušo Užuolaidos Akmens Splash Abstrakčiai Rašalo Spausdinimo Vonios kambarys Dekoro Vandeniui Rideau De Dušą

€11.53

-48%

€22.18

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: smėlio spalvos prabangus dušo užuolaidos, aukščio baltos užuolaidos, koridoriaus užuolaidų, natur akmens, dušo užuolaida, vonios uždanga, kaligrafija rašalo akmens, miršta užuolaidos, dušo užuolaidos šokių balta, uždangą gyventi kambarys.

【IŠSKIRTINĮ FUNKCIJŲ】: Marmuro dušo užuolaidos yra atsparus vandeniui .Tai patvirtino skaitmeninės spaudos technologijos, pilka balti akmenys tekstūros dizainas, todėl jūsų vonios kambarys būtų šviesesnis.Unikali.Įdomus.

【KELIS TIKSLAIS】: dušo užuolaidos gali ne tik naudoti kaip dušo užuolaidų, bet taip pat naudoti kaip blackout audiniai, lango užuolaidos, pasiskirstymo fone - naudoti namuose, bute, namu, viešbutis, kemperis, RV, kolegijos bendrabučio kambarį mokyklos dušas, sporto klubas, sporto salė ir visur kitur.

【AUKŠTOS KOKYBĖS AUDINIAI, ekologiškos】: Mūsų dušo užuolaidos yra pagamintas iš meistriškai parinktas ir kruopščiai išbandyti poliesterio audinio, Ne PVC, Ne plastiko, Ne peva, Eco-Friendly, Kreiptis į savo šeimos.Dydis 180 x 180.

【VANDENIUI, LENGVA VALYTI】: priekyje ir gale audinys yra elgiamasi su hidroizoliacija, leiskite vandens granulių likti ant paviršiaus, greitai atstumti ir sausas.Ar po naudojimo, skalbti mašinoje.

【Tarnavimo LAIKĄ,KOKYBĖS GARANTIJA】: Jei turite kokių nors klausimų, nedelsdami susisiekite su mumis.Mes pasistengsime atsakyti kuo greičiau ir užtikrinti, kad jūsų klausimas būtų tinkamai tvarkomi.

Prekės Pavadinimas BBSET
Funkcija Eco-Friendly
Medžiaga Poliesteris
Stilius Modernus
modelis Animacinių filmų
Modelio Numeris Dušo Užuolaidos

Panašūs produktai