PUIKUS ELITO SPANKER Taktinis Įranga, Lauko Micro Naudingumas Molle Multi-funkcija Kišenės Juosmens Dėklas Mini Saugojimo Accessor

€12.73

-9%

€14.14

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: star taktinis juosmens pack, molle taktinis priedai, plytelių dalykėlių, nešiojamų medicinos dėklas, armijos backpak, edc dėklas, krepšys cordura, spanker, dokumentas piniginės taktinis, VIRTUVĖ.

Funkcija:

Pagamintas iš 500D Cordura Nailono, YKK Užtrauktukai medžiagos.Molle dėklas tinka kempingas, taktinis sportas, žygiai, alpinizmas, EDC naudoti ir veikia fitneso pratimas.Išlaikyti savo rankiniai įrankiai patogiai į jus, o jūs dirbate.

Su molle sistemos modulis, jis gali būti pakabinti ant įranga su molle modulis, taktinės liemenės, kuprinės, diržai ir kt.Turite magija lipdukas skydelis gali klijuoti ženklą į jūsų mėgstamą.

Nėra molle sistemos moduliai, apie tai,skirtas pridėti papildomų naudingų šaudmenys dėklas, pirmosios pagalbos dėklas, žibintuvėlis dėklas ant skydelio išplėsti savo vietos.

Skyrelio kišenė, skirta pasiūlyti jums saugią vietą, kurioje norite saugoti vertingų daiktų , asmens TAPATYBĖS kortelių, pasų ir kredito korteles.

Yra aukštos kokybės ir patvarus nailono medžiagos, nailono karinės skėtis virvė dvigubo užtrauktuko.Puikus išgyvenimo ar stovyklavimo įranga aksesuaras.

Produktų Ekranas

Ekrano Dydis

Spalvotas Ekranas

Dėkojame už jūsų užsakymų!Linkiu jums būti laimingas pirkinių!

spalva BLK/COB/RGN/MCP/PROTO/TYP/ACU/AOR1/AOR2/PILKA
Kilmės KN(Kilmės)
Stilius Lauko Medžioklės Laimikiai
Tipo sportas Medžioklė
Tipas Taktinis Medžioklės Maža Pakuotė
Svoris 0.11 KG
Prekės Pavadinimas PUIKUS ELITO SPANKER
Numeris EP106
Medžiaga CORDURA
Dydis 6 inch* 2.375 inch

Panašūs produktai