USB Staliniai Šviestuvai, LED Šviesos Pritemdomi Stebėti Nešiojamojo kompiuterio Ekrano Šviesos Juosta LED Stalinis Stalo Lempa Akių Apsauga Lempa

€8.69

-45%

€15.80

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: lempos tabl, minkštas nešiojamas lentelė, usb led luci, tyrimas tabl, asus ux430u, leidinys notbook, izoliatorius usb, magnetinio baseus lempos, lempos stebėti, stebėti vnt.

Aprašymas: 1. Ne ekrano atspindžius.Ji turi asimetrinis optinis dizainas, kuris tik apšviečia stalo, o ne į ekraną, ir vengia atspindėto akinimo.

2. Pritaikoma apšvieta.Šviesos ryškumą galima reguliuoti nuo 10%-100%.Spalvos temperatūrą, yra šilta balta, natūrali balta ir balta, pasirinkti iš.Atminties funkcija gali įsiminti spalvos ir ryškumas šviesos, kurios gali būti koreguojamas laisvai ir lengvai išlaikyti asmeninių nustatymų.

3. Lengva įdiegti ir naudoti.Ne varžtais arba juostos reikia sugadinti stebėti.Įrašo tinka monitoriai, kurių storis (apie 0,4-1,2 cm/0.16-būti 0,47 colio).Lempa gali būti naudojama su kompiuteriu USB jungtys, mobilūs maitinimo šaltiniai ir kt., su USB lizdai.DC 5V elektroninės įrangos.

4. Išsaugoti darbalaukio erdvę.Erdvės taupymo dizainas leidžia jūsų kompiuterio monitoriaus šviesos, nuolat esančių ekrano viršuje, taupyti vertingą erdvę ant stalo, labai tinka tik darbo vietos, biuro ar namų.

5. Akių priežiūra.3 spalvos temperatūra funkcijos, kurios teikia dėmesys ir komfortą.Šilta šviesa leidžia atsipalaiduoti šalto šviesos darbą, taip pagerinant darbo našumą.Reguliuojamo šviesumo lygis leidžia dirbti kosmoso sveikas akis.

Specifikacija:

Spalva: juoda

Šviesos šaltinis: šalto ir šilto dual-LED spalva

Šviesos: teigiamas balta šviesa, neutralus šviesos, šilta šviesa

Galia: 5W (maksimalus)

Dydis: apie 26cm/10.24 colių

Tinka: nešiojamas

Medžiaga: ABS, PC

LED tipas: SMD3014

Skaičių LED: 54

Spindulio kampas: 120 laipsnių

Galia: didžiausias 5W

Įtampa: DC 5V (USB jungtis)

LED tarnavimo laikas: daugiau nei 100000h

USB kabelio ilgis: apie 2 metrų/78.74 colių

Tamsos tipas: 4 mygtukas jungiklis

Žibintų reguliavimas: 10 per šviesa

Skaičius lempos karoliukai: 84

Dėžutės dydis: apie 28*6*4cm/11.02*2.36*1.57 colių

Svoris: apie 137 g

Pakavimo Sąrašas:

USB Kompiuterio Lempos*1

Naudojimo Instrukcija*1

Saugojimo Krepšys*1

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO) 2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo. 3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik. 5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas! 7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas. 1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija. 2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Tipas Kita
Kilmės KN(Kilmės)
Pakuotė Taip
Prekės Pavadinimas Rondaful
Modelio Numeris USB Screenbar Šviesos
Sertifikavimo NĖRA
Dropshopping Parama

Panašūs produktai