1 Set eterinio Aliejaus Butelis Rinkinys Patvarus Naudinga Plastikiniai Kvepalai Roller Butelis droppers (lašintuvai Atidarytuvas Kanalai "PASIDARYK pats" Namo

€2.85

-41%

€4.91

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: piltuvas silicio, alaus butelį atidaryti, tas eterinis aliejus, durance namų kvepalų spray, parfum kvepalai spray, e stiklo buteliuko lašintuvu, piltuvas virtuvė, žalio stiklo butelį užkratas, essentital naftos rinkinys, naftos kvepalų.

1 Set eterinio Aliejaus Butelis Rinkinys Patvarus Naudinga Plastikiniai Kvepalai Roller Butelis droppers (lašintuvai Atidarytuvas Kanalai "PASIDARYK pats" Namo

Aprašymas

Jei naudojote essentials alyvos ilgą laiką, jūs žinote, kaip sunku ir, priešingai nei teigia kai kurie kepurės ir ritininių rutuliai gali būti išimti arba įdėti į butelius.Su šios patogios eterinis aliejus atidarytuvas, galite greitai pašalinti tuos sudėtinga roller viršūnes, taip pat, kaip jas pakeisti iš butelių.Ne daugiau nervintis, ne daugiau, blaškosi nagai, ar standus rankas.Mūsų eterinio aliejaus pagrindiniai įrankiai gauti darbą lengvai.

Savybės

- Spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje.

- Medžiaga: PP.

- Dydis: Apie 8 x 4 x 0.2 cm.

- Pagamintas iš aukščiausios kokybės medžiagos, patvarus ir naudinga naudojant.

- Su "U" formos išpjovos, galite slydimo jį pagal voleliu ir pakelkite jį nuimti, o skyles leidžia jums nustatyti jį ant ritinio kamuolys ir numušti.Niekada vėl naudoti dantis, peilius, ar nagai.

- Mes manome, kad jūs norite padaryti savo mišiniai essentials aliejų aromaterapinis ir kitus naudingus projektus, todėl mes įtraukti užkratas pipetės, kad būtų patogu maišyti savo mišiniai ir papildymo eterinio aliejaus buteliai.

- Šiuo voleliu butelis nustatyti, įskaitant visų būtinų priemonių padaryti savo naftos mišiniai, kvepiančiojo aliejaus arba kitų skysčių, veido ar bady priežiūros.

- Jie yra labiausiai patogus ir ekonomiškas būdas įpilkite eterinių aliejų mišiniai.

10 x eterinis Aliejus Atidarytuvas 10 x Kvepalai droppers (lašintuvai 10 x eterinis Aliejus Kanalų

Prekės Pavadinimas RUIMIO
mėginio buteliukas Subpacking Buteliai
Modelio Numeris Eterinis Aliejus Roller Butelis
Roll-on Buteliai Roll-on Butelis Karoliukai
Kilmės KN(Kilmės)
Ritininiai Butelių Stiklo Ritininiai Butelių
kvepalų butelių eterinio aliejaus buteliai

Panašūs produktai