50PCS 30/45/60 Laipsnių Roland Cricut Pjovimo Braižytuvai Vinilo Pjovimo Kompensuoti Peilio Geležtės Aštrios ir Tvirtos Drožyba Įrankiai

€9.79

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: molio cutter blade, knive, nakiri peiliai, bey peilis, mimaki braižytuvai, kaištiniai peilis m9, sulenkite peilis, peilis raštinės reikmenys, cricut maker, multitul.

Savybės:

30 °peiliukai yra rekomenduojama audiniai, kartono ir išdirbta oda; 45 °peiliukai tinka labiausiai paplitusių pjovimo; 60 °peiliukai gali pasiekti labiausiai sudėtingas ir bauda pjovimo. *Patarimas peilis yra pagamintas iš įtvirtino karbido, aštrus ir patvarus, ir gali būti iškirpti ilgą laiką; peilis pagamintas iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno, kuris yra tvarkomi, ir poliruoti ilgesnį gyvenimą.

Funkcijos:

Lipnios, perkėlimo popierius, reklama rangą atspindintis filmas, plonas kartonas, PE ir t.t.Pastaba: 2 mm skersmens, gali būti įdiegta į Cyper peilio turėtojas, Liyu peilio turėtojas, Roland peilis laikiklį.

Techniniai duomenys:

Vardas: 50 vnt Roland užrašu peiliai.Medžiaga: volframo plieno.Kampas: 30 °, 45 °, 60 °.Spalvos: geltona, raudona, mėlyna.Gaminio dydis: kaip parodyta paveikslėlyje.

Pakuotėje Yra:

30pcs x 45° (Raudonas dangtelis) 10vnt x30° (geltonas dangtelis) 10vnt x 60° (mėlynas dangtelis)

Rankenos Medžiaga Guma
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas WENXING
Ašmenų Medžiaga PLIENO
Tipas Peilis Multi
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys ELEKTROS

Panašūs produktai