Naujas moterų mados v kaklo gėlių spausdinti atsitiktinis smock palaidinė marškinėliai moterims blyksnius rankovės lino blusas femininas chemise viršūnes LS3354

€8.54

-26%

€11.55

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: lino marškinėliai vyrams, kinų suknelė marškinėliai, blusa mujeres, Gėlių Spausdinti, raudona satino marškinėliai, top moterims, lino moterims, dg palaidinukės, šifono viršų, hot sexy moteris nuotrauka.

Produkto Aprašymas: 100% visiškai Naujas su Žymės.Spalva: spalvų, kaip pavaizduota Dydis: Ten yra Azijos dydžių.Reguliariai, (Matavimo skirtumas nuo 1-2cm,pls įsitikinkite, kad patikrinti savo kūno matavimas tikrai rungtynes šį rinkinį.Visi matavimai yra cm ir atminkite, 1cm=0.39 colių)

Pirkimo pastabos: 1.Tai yra Azijos dydis, prašome ignoruoti žymeklį, ne tik ją pasirinkti iš S/M/L, pažvelgti į išsamią matavimo dydžio stalo ir palyginti su savo kūno dydis gauti tinkamą tinka.Ačiū! 2.kai pamatysite modelis dėvi tai, kad tai reklama, foto, kai matote elementą, kabykla, kad tai tiesa, foto, ir kad bus tas pats, kaip jūs gauti. 3.Dėl apribojimų fotografijos ir neišvengiamų skirtumų monitoriaus, spalvos parodė, negali būti 100%, tas pats ir su tikrąjį daiktų.

Realios Nuotraukos Rodo

Rankovės Ilgis(cm) Devyni Ketvirtis
Apykaklės V-Kaklo
Stilius Atsitiktinis
Apdaila Mygtukas
Modelio Numeris LS3354
Rankovės Stilius Varpo Rankovės
Lytis MOTERIS
Prekės Pavadinimas zevity
Drabužių Ilgis Reguliariai
Modelio Tipas Spausdinti
Audinio Tipas Broadcloth
Medžiaga Poliamidas

Panašūs produktai