PVC Šiltas Sodo Pakopos Namų ūkio Augalų Šiltnamio efektą sukeliančių Padengti Vandeniui Apsaugoti Sodo Augalus, Gėles (be Geležies Stovu)

€21.22

-20%

€26.86

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: grynieji augalų, sodo green house dangtis, šiltnamio efektą sukeliančių stendas, šiltnamio efektą sukeliančių mini, pavėsinė vestuvių, auga namai, šiltnamio efektą sukeliančių lentynos, sodo žalias namas, šiltnamio rėmas, šiltnamio efektą sukeliančių.

Kulka Taškų:

1、AUKŠTOS KOKYBĖS PVC: Jis yra atsparus korozijai, patvarus ir tvirtas.

2、VANDENIUI: produktas yra 100% atsparus vandeniui ir anti-UV, kad jūsų augalų ir gėlių sugeria daugiau saulės spindulių ir suteikia pakankamai vietos jų augimą.

3、ŠALTAM vandeniui IR PŪGĄ, ATSPARUS: sodas, šiltnamio efektą sukeliančių gali laikyti šiltai ir apsaugoti savo augalus nuo šalčio ir sniego pūgą suteikti daugiau komforto, erdvės jūsų augalų medelynų.

4、NAUDOJIMAS: Ji gali būti naudojama tiesiogiai paremti su lazda, ar su ketaus stovas.Jei jūsų šiltnamio efektą sukeliančių buvo sugadinta, galite tiesiog pirkti mūsų padengti gauti naują sodo warmroom, tuo tarpu sutaupys jums daugiau pinigų.

5、ŠILTAS PATARIMAS: produktas yra tik augalų dangtelį ir geležies stovėti nėra įtraukta, prašome patvirtinkite dydžio jūsų geležies stovėti prieš perkant.

Aprašymas:

Tai yra PVC ir korozijai atsparių augalų warmhouse, kad yra pagamintas iš aukštos kokybės PVC.Tai ne tik kilnojamojo ir praktiškas, tačiau taip pat ji yra atspari vandeniui ir anti-UV poveikio.

Parametrai:

Medžiaga: aukštos kokybės PVC

Dydis: apie 143 * 73 * 195 cm / 56.30 * 28.74 * 76.77 į

Sąrašas:

1 * Augalai Padengti

Jeigu turite kokių nors nepasitenkinimo arba abejojate, apie mūsų produktus, prašome susisiekti su mumis per pardavėjo naujienas pirmą kartą.Mes jums tinkamą sprendimą per 24 valandas!

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų Laivybos address4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.5. Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!6. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Medžiaga PVC
Rinkinys Tipas No

Panašūs produktai