Rowin 8 Izoliuotas 9V DC Išėjimai Mini Maitinimo Gitaros Efektų Pedalas

€23.24

-50%

€47.41

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: skrydžio pedalai, pedalą galia, gitaros pedalas galia, pedalas rowin, gitaros pedalas rowin, rowin, poveikis gitara, efektu procesorius, boso gitaros efektų pedalas, gitaros pedalas.

Apie Rowin ( Lowin )

Rowin ( Lowin ) Muzika yra profesionalus gamina gitaros pedalas su 9+ metų patirtį.Mes tiekėjas daugelis pardavėjų su "Amazon".Rowin yra siekiama parengti aukščiausios kokybės pedalo, bet ateina už prieinamą vertę, kurią kiekvienas gali dalyvauti.Perkant iš Rowin jums bus tikri, su daugiau patikimos kokybės ir profesionalumo po pardavimo tarnybą.

Savybės

【MAITINIMO PEDALAI】Maitinimo 8 izoliuotas 9V DC rezultatų gitara pedalai.Atitinka pasiūlos ir paklausos labiausiai gitaros efektu pedalus rinkoje. 【TRUMPO JUNGIMO APSAUGA】Palaiko trumpojo jungimo funkcija.Puikiai veikia, ir saugo jūsų paminą saugi ir rami. 【Tvirta KONSTRUKCIJA】, Pagaminti iš aukštos kokybės cinko lydinys, patvarus ir tvirtas. 【MINI DYDŽIO】Maža ir išskirtinį,galima sutaupyti daug vietos ant paminą

Specifikacijos

Medžiagos: Cinko lydinys Galia: 12V, 2A Galia: 8 * 9V DC (Kiekviena max. 300mA) Iš viso Išėjimo Srovė: max.2A iš 8 kanalai Dydis:95(D)*45(W)*48(H)mm Svoris:628g(Su būda)

Paketas Apima

1*8 Izoliuotas maitinimo šaltinis 1* 12v DC adapteris (12v 2A) 8* 550mm Kabeliai 2* 220mm poliškumas konversijos kabelis (konvertuoti polius centre neigiamos į teigiamą) 1* vartotojo instrukcija (anglų ir Kinų kalbomis)

Modelio Numeris TSB-329
Sertifikavimo NĖRA
Prekės Pavadinimas LOWIN
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai