Padėkos Rudens Vainikas Langą Restoranas Durų Apdailos Klevo Lapų Kritimo Vainikas Pakabukas Dirbtinės Kalėdų Rudenį Vainikas

€14.31

-38%

€23.45

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: žvakės vaškas, natūralus, dangaus lovos antklodė, kroviklis 3 f 6 valdybos, žvakės vaškas duomenys, lovos mergaitėms pagamintos medienos, dangaus blakstienos, "bluetooth" box insma, atveju meizu 6 3d katė, baggy marškinėliai hip-hop.

Kulka Taškų:

1、Gamtos ir Dekoratyvinių: vainikas pagamintas iš rankų plotai.Raudonas rudens audinys gėlių bazės vainikas yra gaminami iš daugelio natūralių augalų.Uogų grupių ir įvairių audiniu rudenį lapai yra rankų darbo, simbolizuojantis aistrą ir dekoravimo priekines duris su gyvybingumą.

2、aukščiausios kokybės Medžiagos: vainikas funkcijų vynuogių bazę, kuri yra pagaminta iš geriausios kokybės, nuolatinio (cheminių medžiagų, ir jos dydis yra apie 60cm/23.62 į .

3、Papuošti Savo Kambarį: dirbtinis klevo lapų ir įvairių uogų grupes pridėti šviežio derliaus atmosferą bet kurioje patalpoje.

4、Kelių priežasčių: Vainikai labiau tinka interjerams dekoruoti arba butų, ar pakabinti ant durų ar į sodą, jie bus sukurti tvirtą šventinę atmosferą.

5、Puiki Dovana: Šis vainikas yra puikus atnaujinti savo Padėkos, rudenį ir rudenį embellishment, ir tai taip pat puiki dovana!

Savybės:

Gamtos ir Dekoratyvinių: vainikas pagamintas iš rankų plotai.Raudonas rudens audinys gėlių bazės vainikas yra gaminami iš daugelio natūralių augalų.Uogų grupių ir įvairių audiniu rudenį lapai yra rankų darbo, simbolizuojantis aistrą ir dekoravimo priekines duris su gyvybingumą.

Aukščiausios kokybės Medžiagos: vainikas funkcijų vynuogių bazę, kuri yra pagaminta iš geriausios kokybės, nuolatinio (cheminių medžiagų, ir jos dydis yra apie 60cm/23.62 į .

Papuošti Savo Kambarį: dirbtinis klevo lapų ir įvairių uogų grupes pridėti šviežio derliaus atmosferą bet kurioje patalpoje.

Kelių priežasčių: Vainikai labiau tinka interjerams dekoruoti arba butų, ar pakabinti ant durų ar į sodą, jie bus sukurti tvirtą šventinę atmosferą.

Puiki Dovana: Šis vainikas yra puikus atnaujinti savo Padėkos, rudenį ir rudenį embellishment, ir tai taip pat puiki dovana!

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: audimo vynuogynų, vaisių filialai ir klevo lapų vainikas

Dydis: apie 60cm/23.62 į skersmuo

Pakavimo Sąrašas:

Vainikas*1

Modelio Numeris Klevo Lapų Vainikas
Tipas Didmeninės No
Kilmės KN(Kilmės)
Pakavimas Jokių Dovanų Dėžutė
Rinkinys Tipas No

Panašūs produktai