DIBE Įkrovimo Triušis Klitorio Vibratorius 6 Greičių Spenelių Massager Klitorio Stimuliatorius Sekso Produktai Vibratorius, Sekso Žaislai Moterims

€15.47

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: super didelis analinis granulės, gamtos pūlingas vibratorius, mažas vibrtor, dibe vibratorius, DIBE, ilgio dildo, vibratoriai, dildo triušis, plečiama dildo, vibratoriai, dibe sekso žaislas, vibrtor vyras.

DIBE Įkrovimo Triušis Klitorio Vibratorius 6 Greičių Spenelių Massager Klitorio Stimuliatorius Sekso Produktai Vibratorius, Sekso Žaislai Moterims

Aukštos kokybės ir 100% naujas prekės ženklas

Prekės pavadinimas: DIBE

Prekės pavadinimas: Dvigubas rabbit vibratorius

Elemento tipas: USB vibratorius, sekso žaislai moterims

Medžiaga: Medicininis silikonas

Spalva: Violetinė,Rožinė

Modelis: Mes turime 2 modeliai( Modelis A ir B Modelis), pls pasirinkite jums reikia modelis.

Vibratorius galia: USB įkrovimo,Visiškai įkrautas gali naudoti 2 valandos

Vibracija barrery talpa: 350MAH

Greitis: 6 rūšių funkcijas režimas

Vandeniui atsparus: 100% visiškai atsparus Vandeniui

Variklis: Dvigubas vibratorius

Voice: Mažiau nei 30D

Funkcijos: stimuliatorius dėl spenelių,vagina,klitoris ir analinė, body massager.

Naudojimo būdas: Paspauskite klavišus su 1 antros norėdami įjungti,Paspauskite klavišus su 3 sekundžių išjungti.

Naudoti www.adeira.lt standartinis pristatymas, daugiau saugumo ir greitai.

Mes rašyti "Žaislas" etiketėje ir ant vienos konw, kas tai yra.

Patarimai: Šis mini vibratorius yra labai privatus, Jūs galite įdėti bet kurioje padėtyje namuose, niekas nežino, kas tai yra, gal tik puošmena, žinoma, galite įdėti į maišelį iš durų, labai patogu.

1.VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO) 2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo. 3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik. 5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 6. Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas! 7. Siekiant užtikrinti, kad jūs recevie jūsų prekės yra mokestis nemokamas nuo importo,mes pripažins, kad tai yra "Dovana" ar "Pavyzdys", jei įmanoma, ir Kiekvieno sklypo bus deklaruota vertė mažiau nei $20,jei jums reikia mums mažesnis pripažinti vertę,prašome palikti žinutę užsakymo formoje.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje. 2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grąžinimo. 3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.adeira.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti. 4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

1.Mes fotografija, nuotraukomis produktų save,kuriomis siekiama tarnauti jums geriausią nekilnojamojo nuotraukas,bet threwr yra tik jūsų refrence, gali būti mažas skirtumas su nekilnojamojo prekės ačiū už jūsų supratimą.

2.Mes pasirinkti skirtingų paketų, pagal produktus, įsitikinti, kad produktai yra visiškai apsaugoti, pristatymo, ir elementą pavadinta kaip "Žaislų", Jokie žodžiai ar nuotraukos su "SEX".

1.Jūsų nuomonė yra labai svarbi mūsų Verslo plėtrai,Todėl prašome palikti Atsiliepimus, 5 Žvaigždučių, jei jūs patenkinti mūsų produktais,labai labai Ačiū.

2.Nepalikite Neigiamų Atsiliepimų, be klausia mus padėti,prašome nedvejodami Susisiekti su mumis pirmą, jei turite kokių nors problemų.Atsiliepimai yra mūsų gyvenime,prieš jums palikti neutralų ar neigiamą atsiliepimą,susisiekite su mumis norėdami gauti geresnį sprendimą,Mes pasistengsime atsakyti į visus laiškus kaip įmanoma greičiau,iš anksto Dėkojame už jūsų kantrybę.

Powered USB Įkrovimo
Medžiaga Silikono
Modelio Numeris klitorio vibratorius
Prekės Pavadinimas Triušio ausies vibratorius
Elemento Tipas Vibratoriai
Prekių Kokybės Sertifikavimo ce
Seksualinio Pobūdžio No
Funkcijos 6 greičių vibratorius
Tipas vibratorius sekso žaislai moteris
Dydis 128x50x70mm
Nepadori Nuotrauka No
spalva Juoda,Rožinė
Funkcija spenelių Massager

Panašūs produktai