UXCELL 5vnt O-Žiedai Nitrilo Gumos 160mm x 165.3 mm x 2.65 mm Sandarinimo Žiedai Sandarinimo Tarpinė

€5.42

-16%

€6.46

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: plokštelės žiedo 160mm, o žiedas, 22mm gumos antspaudas, o žiedas gumos, o žiedo sandariklis 28, o žiedas 160, o žiedas 160 5mm, bedsid lempos, voras etapas, ritės reel juosta.

1.Jie yra apskritas formos, apvalaus skerspjūvio.Naudoti plačiame temperatūros diapazone nuo -30 laipsnių F (-34 laipsnių C) 250 laipsnių F (121 laipsnių C).

2.Buna N arba Nitrilo turi geras mechanines savybes, palyginti su kitomis elastomerų ir didelis atsparumas dėvėjimuisi.Geras atsparumas daug naftos alyvos, tepalai, hidraulinių skysčių, alkoholio, mineralinių aliejų ir riebalų.

3.Tai O-žiedas pagamintas iš juodos nitrilo gumos, turi durometer iš 50A, ir yra skirtas naudoti įvairių uždarymo programos.

4.O-žiedų bendrai pateikti spaudimas ir skysčio antspaudas tarp cylindrically formos, sutampa poravimosi paviršių ir yra paprastai vertinamas varikliai, maišytuvai, flanšai, vožtuvų ir įvairių balionų.

5.Buna-nitrilo yra pažeidžiami, acetonas, eteriai, esteriai, ozono, saulės spindulių ir atmosferos, ir todėl neturėtų būti naudojamos ozono generavimo elektros varikliai, suvirinimo įranga, ar programas su UV spindulių poveikio.

Pakuotės Turinys: 1/5vnt x O-Žiedas

Prekės Pavadinimas UXCELL
Modelio Numeris O-Žiedai
Medžiaga Guma
Standartinius arba Nestandartinius STANDARTAS
spalva juoda
Formos Žiedo Tarpiklis

Panašūs produktai