SanDisk Ultra Atminties Kortelės 200GB 256 GB micro SD Kortelė 32GB 64GB 128 GB Class 10 "Flash" Korteles "Flash" Kortelės microSDXC

€4.79

-25%

€6.39

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: "micro sd" de 256 gb, tf kortelė, SanDisk, ms atminties kortelę, sd cart 256 gb, micro sd sandisk parduotuvė, 34gb micro sd kortelė, pny micro sd 256 gb, housse sandisk extreme, Micro SD.

SANDISK micro SD kortelė

Pagal SANDISK

Produkto Informacija:

Į nuostabų gyvenimą, įrašas visi iki jums

SanDisk didelės spartos mobiliojo micro SDXC UHS-I atminties kortele ir atsparus karščiui bei šalčiui, X-ray, atsparus smūgiams, atsparus smūgiams, vandeniui, anti-magnetinis Patirtis dar aukštesnės kokybės nuotraukas, "full HD" filmavimo ir greičiau app " programėlės, Atskirų dovanos gali būti abejotinos kokybės, nes tai yra dovana, todėl mes nepritariame grąžinti pinigus, tačiau mes galime kompensuoti tu vėl šalia prekybos

Skaityti greitis iki 100MB/S

Jūsų failai gali būti perkeliami greitai ir perdavimo 1200 nuotraukų per vieną minutę

Šokiruojantis vietos

Apsvaiginimo erdvėje palaiko masinio saugojimo, yra ir daugiau "full HD" vaizdo įrašus ir aukštos kokybės nuotraukų.

Greičiau programos našumą

Atitinka A1 veiklos standartus, optimizuoti PROGRAMĄ operacijas, ir leidžia APP programos bus pradėtos ir paleisti greičiau, geriau išmaniojo telefono patirtį. (Ši funkcija gali skirtis priklausomai nuo naudojamo prietaiso, naudojimo būdas ir kiti veiksniai.Rasite pagrindinio prietaiso gamintoją.)

Suderinama su jūsų prietaisu SanDisk mobile atminties kortelė yra suderinama su "Android" išmaniuosius telefonus, planšetinius kompiuterius ir keičiamos objektyvas kameros Sklandų vaizdo fotografavimo 10 Klasė video lygį, palaiko full HD filmavimo Lengva valdyti turinį SanDisk Laikymo Zona app Leidžia jums lengvai naršyti, naudotis ir atsarginių kopijų failus savo telefono atmintyje, veiksmingai atlaisvinti prietaiso atminties.Tvirtas ir patvarus dėl atšiaurių aplinkoje Su SanDisk Extreme didelės spartos mobiliojo microSDXC UHS-I atminties kortelės yra atsparus vandeniui/atsparus smūgiams, šalčiui atspari ir X-ray, atsparus vandeniui.Jūs galite mėgautis nuotykius, nesirūpindami apie ilgaamžiškumą atminties kortelę.

Apie realias galimybes 8GB = apytiksliai 7.4 GB-7.6 GB 16GB = apytiksliai 14GB-15GB 32GB = apytiksliai 28GB-30GB 64GB = apytiksliai 58GB-60GB 128GB = apytiksliai 119GB-120GB Tai apskaičiuojant skirtumą tarp gamintojo ir savo PC, prašome Google " Atminties kortelės talpa ir gauti daugiau informacijos.Savo KOMPIUTERYJE sako 1GB = 1.073741824 Milijardas baitų, kur Rinka Apibrėžiama, 1 GB = 1.00 Milijardas baitų.Siekiant tobulas žmogus nerekomenduojama pirkti.Priemonių patikrinti, Talpa ir Greitis atminties kortelės (1).Prašome naudoti kokybės USB 3.0 kortelių skaitytuvas, siekiant patikrinti visas atminties kortelę H2testw ant PC.Realus atminties kortelė turėtų praeiti H2testw be klaidos. (2).Nenaudokite pigūs card reader bandymo Micro SD kortele, greitis Micro SD kortelę, bus sumažintas žemos kokybės kortelių skaitytuvą. (3).Micro SD atminties kortelės greitis yra smarkiai nukentėjo kortelių skaitytuvas ir gebėjimus, galite pasirinkti , USB ir kt.Žemos kokybės prietaisas bus 100% sulėtinti kortelės greitis 1MB=1000KB.Pažadame, tik pardavimas 100% Originalus SanDisk Micro kortele !Mes esame t op pardavėjo ir o nly one s upport o fficial v erification originalus originali Smėlio isk , šiltas paslaugos ,žemiausios kainos dėl www.adeira.lt ! Apie dovanas Atskirų dovanos gali būti abejotinos kokybės ir miss dovanų, nes tai yra dovana, todėl mes nepritariame grąžinti pinigus, tačiau mes galime kompensuoti tu vėl šalia prekybos.Pastaba pateikimas (prašome perskaityti prieš užsakant ): Vertė yra mažesnė, nei 5$ transporto rūšies-Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius 1.Nemokamas pristatymas būdu siunčiamas su sekimo numeriu gali būti tik stebima, prieš atostogas Kinijoje. 2.Laivybos laikas daugelio šalių normalus yra 15 - 45 darbo dienų( Rusija ir Brazilija 30 - 60 darbo dienų) 3. jei jūsų Patvirtinimo Laikas artėja,ir vis dar gauna prekes,prašome susisiekti su mumis pratęsti pristatymo data. 4. Tačiau, Prašome pasitiki mumis.Jūs gaunate paketą, laiku. 5. Jei prekės nėra gauta 60 dienų,mes 100% grąžinimo 6. Prašome neatidaryti ginčo per 60days,Ačiū už jūsų maloniai. 7. Kai jūs padarysite užsakymą,tai reiškia, kad jūs sutinkate su aukščiau nurodytos instrukcijos.Ačiū.

Pakuotė Taip
Prekės Pavadinimas SanDisk
type1 100% Originalus Originali SanDisk
Skaitymo/Rašymo Greitis 10 klasė
Modelio Numeris SDSQUNC
Talpa 16GB 32GB 64GB 128GB 200GB 256 GB 400GB
Matmenys 0.59" x 0.43" x 0.04"
Tipas TF / Micro SD Kortelės
Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo CE

Panašūs produktai